Choose language

Ekspanderet plast

Disse værdifulde affaldsfraktioner, som har mange anvendelsesområder, kan komprimeres eller granuleres.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op!
Jeg vil gerne høre mere om, hvordan jeg kan håndtere EPS-affald mere effektivt.

EPS

EPS anvendes til mange forskellige formål og i mange forskellige brancher. EPS forekommer ofte i transportkasser til fødevarer som fx fisk, kød og grøntsager. Det bruges også til isolering og pakning af hårde hvidevarer og elektronisk udstyr.

EPS er et let materiale, men meget omfangsrigt. Dette betyder, at det optager meget plads ved opbevaring i en container.

Noget EPS-affald kan komprimeres i en ballepresser eller Falmingo/EPS komprimator eller en sneglekomprimator, mens andet kan neddeles i en granulator. Kontakt os for rådgivning om den bedste løsning.

Skum

Skum er lavet af mange forskellige materialer og kombinationer, hovedsageligt anvendt til isolering eller transport.

Små og lette typer skumaffald kan komprimeres i en affaldspresser, mens andre mere ekspansive eller kompakte typer er vanskeligere at komprimere. For at sikre den færdige balles stabilitet, anbefaler vi, at der lægges et lag pap i bunden og toppen inden komprimering af skum i en affaldspresser.

Før du vælger hvilken affaldspresser, du vil bruge til komprimering af skumaffald, anbefaler vi, at du kontakter os for mere information og hjælp til at finde den rette løsning.