Choose language

Plast

Der er en stor variation indenfor plastaffald, som kan opdeles i forskellige internationale klassificeringer.
TESTIMONIAL
Jeg havde mulighed for at have den på prøve i to uger. Jeg var overbevist efter én uge.
Sjoerd van Santen, Direktør
Scheria

Ja tak, jeg vil gerne ringes op!
Jeg vil gerne høre mere om, hvordan jeg kan håndtere plastaffald mere effektivt.

Blødt plast

Blødt plast findes i mange forskellige produkter, men størstedelen forekommer som strækfilm eller plastindpakning af varer leveret på paller. Blødt plast kan også være bæreposer eller affaldsposer.

Blødt plast er et værdifuldt materiale til genanvendelse. Prisen på materialet afhænger af dets renhed, det vil sige jo bedre sorteret, desto højere pris.

Tør plast kan presses i alle vores ballepressere, plastpressere valget afhænger kun af mængden og formen på affaldet.

Plastikflasker

PET-affald er velkendt som sodavands- eller vandflasker, men du vil også møde PET som fx drikkebægre eller emballage til mindre fødevarer.

Før plastikflasker komprimeres, bør de perforeres eller kapslerne fjernes, da flaskerne ellers stadig vil kunne indeholde meget luft.

For at sikre den færdige balles stabilitet, anbefaler vi, at der lægges et lag pap i bunden og toppen inden komprimering af plastikflasker i en plastpresser, affaldspresser.

Plastikdunke

Plastikdunke eller HD-flasker anvendes til fødevarer samt flydende vaske- og rengørings- midler.

Før plastikdunke og HD-flasker komprimeres, bør de perforeres eller kapslerne fjernes, da dunke og flasker ellers stadig vil kunne indeholde meget luft.

For at sikre den færdige balles stabilitet, anbefaler vi, at der lægges et lag pap i bunden og toppen inden komprimering af specielt mindre dele.

Plasttønder

Plasttønder bruges i mange forskellige brancher, som beholdere til fx pulver, olie, foderstoffer og andre produkter.

Disse tønder kan komprimeres én af gangen i en tøndepresser, eller du kan komprimere dem til baller i vores større X-serie ballepressere.

Vi anbefaler, at du lader os rådgive dig om, hvordan du opnår de bedste resultater ved komprimering af disse materialer i en affaldspresser.

Computer-kabinetter

Computer-kabinetter eller bokse - betegnelsen afhænger af anvendelsen. Man kan møde denne type plast i computere, fjernsyn og tilbehør til disse produkter.

Der kræves en ballepresser, affaldspresser eller en emballagepresser med høj pressekraft og en meget stærk konstruktion for at komprimere denne type affald, som fx de pressere, du finder i vores X-serie.

Før du komprimerer sådanne hårde plast- materialer, anbefaler vi, at du kontakter os for rådgivning om håndtering og opnåelse af de bedste resultater.

Big bags

Big bags anvendes til transport af fx træ, grus og sand. De anvendes også i forskellige brancher til opbevaring af råmaterialer, og forekommer ofte i off-shore og landbrugsindustrien.

Big bags er svært håndterbare og kan være vanskelige at fylde i en ballepresser, affaldspresser eller en emballagepresser. Dette opvejes dog af, at man med den rette maskine kan opnå en meget effektiv komprimering.

Nogle big bags er beregnet til at blive genbrugt, og derfor er det vigtig, at de ikke beskadiges under komprimeringen. Hvis du ønsker at genbruge dine big bags, skal du blot gøre opmærksom på dette, og så vil vi forberede presseren til dette formål.