Choose language

Detailhandel Food

Fødevarebutikker indenfor detailhandlen fokuserer på salgsarealet, ikke lagerplads. En effektiv affaldsløsning i varemodtagelsen kan frigøre plads og tid til salg.
  • Kvinde i gul bluse og cowboybukser med indkøbsvogn i supermarkedet
  • Lyshåret kvinde fra SuperBrugsen sætter Kims chips poser på hylderne
TESTIMONIAL
Mange andre stationer ville få en masse ud af en ballepresser.
Heine Olsen
Butikschef, Statoil

Forretningsfordele
  1. Hurtigere udbytte af investeringen
  2. Lettere affaldshåndtering
  3. Mere fri plads
Ja tak, venligst kontakt mig!
Jeg er interesseret i en gratis gennemgang af vores nuværende affaldsløsning.

Plads er afgørende

Detailhandlen spreder sig over forskellige typer forretninger, f.eks. døgnbutikker, supermarkeder og store hypermarkeder. Leverancer ankommer flere gange om ugen, oftest emballeret i pap og plastikfolie.

De fleste forretninger pakker varerne ud med det samme, så de hurtigt kan flyttes til butiksarealet. Derefter fyldes affaldet i udendørs containere eller komprimatorer, så gangarealer indenfor holdes ryddelige.

Ved at installere en pappresser inde i bygningen, tæt ved affaldskilden, kan medarbejderne komme af med tom emballage hurtigt og sikkert uden at forlade lokaliteterne. En fordel, som er speciel indlysende ved sene åbningstider, hvor bemandingen er reduceret, sommetider til ganske få eller kun en enkelt medarbejdere.

Forbedret betjening og arbejdsmiljø

Det er vores erfaring, at en nøje gennemgang af arbejdsrutinerne ved affaldsløsningen ofte vil afsløre, at betragtelige besparelser er opnåelige i fødevarebutikkerne. Komprimering af papkasser, blødt plastik og andre genanvendelige materialer til højkomprimerede baller inde på forretningens område er både hurtigt og sikkert for medarbejderne. Det sparer endvidere plads og reducerer driftsomkostninger.

En affaldsløsning med en Bramidan pappresser er ideel for fødevareforretninger i alle størrelser. Hvad enten du har en lille butik, et supermarked eller et stort hypermarked, vil evnen til hurtigt at håndtere løst affald forbedre både effektiviteten og arbejdsmiljøet.

Skadedyr - nej tak

Fødevarerester kan tiltrække skadedyr. Bramidan er aktiv i forhold til skadedyrsbekæmpelse og har i den forbindelse klare retningslinjer i forhold til vejledning af vores kunder.

Optimér det interne workflow

Når dine medarbejdere komprimerer affald inde i bygningen, tæt på affaldskilden, sikrer de både en ryddelig arbejdsplads og en mere glidende arbejdsgang.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige ballepresser, så du ikke kun opnår bedre intern logistik, men også højere indtjening på genanvendelige materialer.