Choose language

Detailhandel Non-food

Non-foodforretninger i detailhandlen har fokus på kunder og salgsarealer. Derfor er effektiv affaldshåndtering i varemodtagelsen afgørende, når man vil frigøre plads og tid til salgsarbejdet.
  • Kunde har fundet elektronikvarer i butik køkkenmaskiner
  • Kunde i OBI får vejledning om skruemaskine foran reol med værktøj
TESTIMONIAL
Ballepresseren er placeret ved affaldskilden, vi sparer plads, og udgifterne til containerleje er reducerede.
Ledelsen
OBI i Ungarn

Forretningsfordele
  1. Hurtigere flow mellem varemodtagelse og butiksareal
  2. Reduktion af samlede udgifter til affaldshåndtering
  3. Bedre intern logistik
Ja tak, venligst kontakt mig!
Jeg er interesseret i en gratis gennemgang af vores nuværende affaldsløsning.

Kært barn har mange navne

En Bramidan presser kaldes mange forskellige ting; ballepresser, pappresser, affaldspresser, emballagepresser eller komprimator. Dog er det sikkert, at i detailhandlen er salgsplads og -hastighed alfa og omega. Varer ankommer 2-3 gange om ugen, godt beskyttet af pap eller plastikfolie, indtil de så hurtigt som muligt pakkes ud og flyttes til salgsarealet. Kvadratmetre er dyre, og ejeren ønsker, at mest mulig plads anvendes til at præsentere varer for kunderne.

Lagerplads er begrænset og udpakning finder ofte sted i baglokaler eller gangarealer, hvor den interne trafik kan blive unødigt blokeret af affald på gulvet. Uden effektiv affaldshåndtering kommer løst pap og plastik hutigt i vejen og forsinker de interne processer.

Ved at installere en kompakt ballepresser inde i bygningen, tæt ved affaldskilden, kan medarbejderne hurtigt og sikkert komme af med affaldet uden at forlade lokaliteterne.

Højkomprimerede baller frigør plads

Det er vores erfaring, at en nøje gennemgang af proceduren ved affaldshåndtering ofte vil afsløre at betragtelige besparelser er opnåelige. Komprimering af papkasser, blødt plastik og andre genanvendelige materialer til højkomprimerede baller indenfor på lageret, frigør plads og reducerer håndteringsomkostningerne betragteligt.

En løsning med en Bramidan ballepresser er den ideelle for Non-food detailbutikker i alle størrelser. Hvad enten du har en lille butik, et gør-det-selv-marked eller en hvidevareforretning, vil evnen til at hurtigt at håndtere løst affald forbedre både effektiviteten og sikkerheden.

Forenkel din interne logistik

Når dine medarbejdere komprimerer affald, skaber de mere gulvplads og opnår en mere glidende arbejdsgang.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige affaldsløsning, så du ikke kun oplever bedre intern logistik, men også øget indtjening på genanvendelige materialer.