Choose language

Facility Management

Succesen af enhver aftale om affaldshåndtering eller Facilitymanagement afhænger af din evne til at tilbyde dine kunder en værdiforøgende og pålidelig service i den bedst mulige kvalitet i forhold til investeringen. Kundernes behov varierer, og den rigtige løsning afhænger af flere vigtige faktorer.
  • To vinduespudsere i sikkerhedsline vasker ruderne i glasfacade
  • To mænd i arbejdstøj installerer komprimatorer ved Ikea
TESTIMONIAL
Affald indsamles efter behov - to baller af gangen - i stedet for daglig indsamling.
Indkøbschef
Paris

Forretningsfordele
  1. Optimalt forhold mellem pris og kvalitet
  2. Overholdelse af sikkerhedsregler
  3. Muliggørelse af langvarigt samarbejde med kunder
Ja tak, venligst kontakt mig!
Jeg er interesseret i en gratis gennemgang af vores nuværende affaldsløsning.

Driftsikker og med lave livscyklusomkostninger

For det første skal den leve op til den enkelte kundes behov og gøre kunden i stand til at opnå de relevante resultater. Afhængig af situationen, kan det føre til bedre intern logistik, tidsbesparende procedurer, reducerede indsamlingsudgifter og tilfredse medarbejdere. Desuden skal ballepresseren være driftsikker, brugervenlig, og ikke mindst sikker at betjene.

Den skal også være af høj kvalitet, have lang levetid, lave vedligeholdelsesomkostninger, samt være nem at integrere i den større kæde af tjenesteydelser, som du stiller til rådighed. Endelig bør den ikke medføre unødige omkostninger, som påvirker din indtjeningsmargen. Dette er særligt vigtigt, hvis den er del af en lejekontrakt, hvor kunden betaler et fast månedligt gebyr for udstyret.

Har du en leverandør, som har bevist sine produkters kvalitet, gør det dig i stand til at holde omkostningerne lave og fortjenesten høj. Driftsikkert udstyr, som er nemt at installere og vedligeholde hos dine kunder, minimerer din arbejdsbyrde. Tænd for maskinen og glem den, mens dine kunder håndterer deres pap, plastik, papir og andre genanvendelige materialer uden problemer.

Effektiv omkostningsstyring og driftsikkerhed

Bramidan ballepressere tilvejebringer en omkostningseffektiv måde at indsamle og håndtere affald. Uanset hvilken model du vælger, får du fordelene af driftsikker betjening, lang levetid, og en stabil indkomstkilde. Ved at bruge Bramidan ballepressere opnår dine kunder en hurtig og effektiv måde at håndtere deres affald, hvilket sætter dem i stand til at bruge tiden på vigtigere ting.

Èn leverandør til alle dine komprimeringsbehov

Bramidan har et af de bredeste produktsortimenter på markedet. Har du behov for en ballepresser, affaldspresser, pappresser eller andet udstyr, så har vi løsningen, som kan opfylde næsten alle dine behov indenfor affaldshåndtering. Vores ballepressere produceres på vores fabrik i Bramming og er kendte for at være nemme og sikre at betjene. Dertil er de kendt for at være blandt de mest driftssikre og holdbare maskiner på markedet. Vores komprimatorer laves i Tyskland af PRESTO i den velkendte gode tyske kvalitet.

Vi kan hjælpe dig med at analysere dine konkrete behov og foreslå den bedste affaldsløsning og serviceplan, så du kan bruge din energi og tid på værdiforøgende tjenester til dine kunder.