Choose language

Industrien

I dag har alle elementer i en virksomheds aktiviteter en effekt på bundlinien. Ineffektiv affaldshåndtering er tidskrævende, dyrt og tager tid og energi fra det, der virkelig betyder noget.
  • Kvinde ved Sauer-Danfoss samlebånd og mand fylder pap i Bramidan affaldspresser
  • To medarbejdere iført hvidt arbejdstøj taler sammen i et laboratorium
TESTIMONIAL
Vi ønskede at øge arealet til produktion og have færre affaldstømninger, samt øge sikkerheden.
Henning Sørensen
Strategisk indkøber
Sauer-Danfoss

Forretningsfordele
  1. Reduktion af udgifter til affaldshåndtering
  2. Bedre intern logistik
  3. Forbedret produktivitet
Ja tak, venligst kontakt mig!
Jeg er interesseret i en gratis gennemgang af vores nuværende affaldsløsning.

Komprimér ved kilden og øg effektiviteten

Industrielle virksomheder modtager store varemængder til brug i den daglige drift. Råmaterialer og reservedele leveres på paller, omhyggeligt beskyttet af pap og ofte omviklet med plastikfolie.

Efter at indholdet er pakket ud, skal mængder af tom emballage indsamles, sorteres og transporteres til genanvendelse. Noget bliver også fyldt i en komprimator.

Komprimér ved kilden

En Bramidan ballepresser, pappresser, affaldspresser, emballagepresser eller komprimator sætter dig i stand til at komprimere dit affald til baller direkte ved kilden indenfor produktionsområdet. Dette gør det muligt at optimere den interne logistik og frigøre tid til dine kerneaktiviteter. Effektiv intern indsamling og håndtering af højkomprimerede baller indenfor dit fabriksanlæg vil hurtigt vise sig på bundlinien.

En af de mange fordele for dine medarbejdere er, at de ikke længere skal skære og folde tomme papkasser eller behandle uhåndterbar plastik. I stedet kan de bruge mere tid på deres hovedopgaver og være mere produktive.

Potentiel indkomst fra genanvendelige materialer

En yderligere fordel er, at den eksterne indsamling af containerne, som nu er fyldt med affald i stedet for luft, er nemmere, mindre hyppig og meget mere omkostningseffektiv. Desuden kan det genanvendelige affald sælges, hvilket udgør en indkomstkilde og dermed forkorter tilbagebetalingstiden på investeringen betragteligt.

Din forretningfordel er en hurtigere, smartere og mere flydende arbejdsgang i et arbejdsmiljø, som er mere sikkert for dine medarbejdere.

Træf det rigtige valg

Kontakt Bramidan og find ud af, om du skal købe eller leje ballepresseren samt hvordan komprimering ved kilden kan give dig talrige forretningsfordele. Vores højt kvalificerede salgskonsulenter kan hjælpe dig med at kortlægge, hvordan dit affald håndteres og foreslå den ideelle løsning baseret på dine specifikke behov.

Strømlin din affaldslogistik

At håndtere ukomprimeret affald tager tid og er dyrt i indsamling og lejeudgifter. Effektive ballepressere sparer tid, reducerer omkostninger og øger produktiviteten.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige affaldsløsning, så du ikke kun oplever bedre intern logistik, men også øget indtjening på genanvendelige materialer.