Choose language
Nyheder
21-3-2017

International elektronik-producent vælger Bramidan

Kontakt mig snarest
Jeg vil gerne høre mere om jeres affaldsløsninger.
Bramidan B30 Wide ballepresser ved siden af to stablede papballer

Da Functional Devices’ gamle pappresser gik i stykker, faldt valget hurtigt på B30 Wide fra Bramidan som afløser


Da Functional Devices, en international producent af elektroniske enheder, baseret i Kokomo, Indiana, USA, flyttede til nye produktionsfaciliteter, fulgte der en gammel ballepresser med.

Med den gamle presser fik Functional Devices øjnene op for fordelene ved at presse deres papaffald. Men den arvede maskine var gammel og kunne ikke imødekomme deres behov.

Slidt ned og lækkede olie

Functional Devices designer og producerer alle former for elektroniske enheder og tilbehør til elinstallationer. Deres produkter til strømbesparelse er installeret i bygninger over hele verden.

I produktionen skabes der hver dag store mængder papaffald – og da deres gamle maskine begyndte at lække olie, havde de hurtigt brug for en opdateret og sikker afløser.Ansat med en vogn læsset med pap fylder i en Bramidan B30 Wide ballepresser

I samarbejde med KCS Group, en af områdets førende distributører af maskiner til håndtering af genbrugsmaterialer, undersøgte Functional Devices markedet, for at finde den bedste løsning. Bramidans B30 Wide pappresser blev hurtigt udpeget som den oplagte afløser.

Sikkerheden er altafgørende

Personalet havde udtrykt bekymring omkring sikkerheden ved den gamle presser. Derfor var spørgsmålet om sikkerhed altafgørende i Functional Devices’ beslutning om at investere i en Bramidan
ballepresser.En gul Bramidan baler B30 Wide placeret op ad en væg set forfra

Siden B30 Wide blev installeret, har personalet ikke haft nogle bekymringer i forhold til sikkerheden ved at betjene presseren.

Overlegen sikkerhed

Fordi alle bevægelige dele er placeret inde i maskinen, behøver personalet ikke tage nogle særlige sikkerhedsforanstaltninger, når de bruger maskinen. De indbyggede sikkerhedsmekanismer betyder, at ballepresseren lever op til den strengeste europæiske sikkerhedsstandard EN16500.

Maskinen kræver også mindre vedligeholdelse og kan køre mange pressecyklusser om dagen, uden at det går ud over maskinens ydeevne.

Lær mere om EN16500

Nem at bruge

De ansatte på fabrikken fortæller, at den nye vertikale ballepresser er meget brugervenlig, sammenlignet med deres gamle presser.

Den store åbning og det store kammer betyder, at de bruger mindre tid på at håndtere papaffaldet, fordi selv store og uhåndterlige kasser kan smides direkte i presseren.

Uventet profit og fordele

Ved at bruge deres nye pappresser har Functional Devices formået at skabe uventet profit. De kan nemlig sælge de færdige papballer til genbrugsfirmaer.

En anden fordel ved pappresseren er, at de sikrer sig, at materialer, som kan genanvendes, bliver genanvendt – hvilket er en direkte miljømæssig gevinst.

Læs mere om vores B30 Wide ballepresser
En gul bygning med navnet Functional Devices skrevet i sort henover døren