Choose language

Om os

Bramidan er en af Europas førende leverandører af ballepressere og komprimatorer til håndtering af pap- og plastaffald samt andre genanvendelige materialer.
Tænk småt
Dét, vi gør, er faktisk ret simpelt. Vi tager noget, som er unødvendigt stort, og gør det mindre.
Ja tak, venligst kontakt mig
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende dét, jeg beskriver nedenfor.

Vores virksomhed

Bramidan blev grundlagt i 1975 som en lille familieejet virksomhed, der solgte landbrugsudstyr. I 1981 skiftede virksomheden kurs og gik ind på markedet for affaldshåndtering.

I dag har vi et stærkt og populært brand indenfor mange industrier og forretninger, med repræsentation i adskillige lande over hele verden. Som en af Europas førende leverandører af løsninger til affaldshåndtering er vi velfunderede med en solid økonomisk base.

Hvem anvender vores ballepressere?

Vores brede produktsortiment opfylder med lethed behovene i mange forskellige brancher. Ved altid at være lydhør overfor vores marked har vi skabt en tradition for at forsyne vores kunder med det, de reelt har brug for. Vores kunder stoler på os. Og det kan du også.

Forvent driftsikkerhed og effektivitet

Efter mere end 30 års leverancer af ballepressere til tilfredse kunder indenfor mange forskellige brancher ved vi, at effektiv affaldshåndtering kan gøre en værdifuld og meget synlig forskel. Årtiers erfaring - og kontakt med dem, der faktisk er brugerne af vores pressere - gør det muligt for os at skabe løsninger, der kan tilvejebringe den driftsikkerhed og effektivitet, som vores kunder er blevet vant til at kunne forvente af en Bramidanløsning.

Det bredeste sortiment og højeste sikkerhed

Idag er vi stolte af at kunne tilbyde et af de bredeste produktsortimenter på markedet. Hver enkelt af vores maskiner er optimeret til at håndtere pap, plast og andre genanvendelige materialer. Med fokus på sikkerhed er alle vores ballepressere designet og bygget til at leve op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket giver årevis af problemfri betjening.

Din succes er vores vigtigste mål

Uanset om du køber eller lejer din presser direkte fra os eller gennem en af vores forhandlere, ønsker vi du får det maksimale forretningsudbytte.

Denne ambition er kendetegnende for, hvordan vi driver vores virksomhed. Derfor er vi også ofte den foretrukne samarbejdspartner, når større industrivirksomheder eller detailkæder søger nye affaldsløsninger. Vi rådgiver vores kunder om større installationer med komprimatorer og horisontale pressere.

Vores salgsteam og service backup er tæt på kunderne og hurtigt klar med den nødvendige hjælp vedrørende alle typer ballepressere.