Choose language

Bliv leverandør

Bramidan udvilker og fremstiller højkvalitetsprodukter og forventer at samme forståelse for kvalitet afspejler sig i tjenesteydelser og leverancer fra vores leverandører.
Tænk småt
Dét, vi gør, er faktisk ret simpelt. Vi tager noget, som er unødvendigt stort, og gør det mindre.

Det højeste kvalitetsniveau på markedet

Bramidan udvilker og fremstiller højkvalitetsprodukter. Derfor forventer vi, at samme forståelse for kvalitet afspejler sig i tjenesteydelser og leverancer fra vores leverandører.

Hvad forventer Bramidan af sine leverandører?

Innovation og en lang levetid er nøgleordene, og et langvarigt og gensidigt respektfuldt forhold er kendetegnende for en Bramidan-partner. Vores leverandørers evne til at levere den rigtige kvalitet til den rigtige pris i rette tid er en af grundstenene i implementeringen af Bramidans strategi.

Vores leverandører skal arbejde for at styrke Bramidans position i markedet ved at optimere logistik og ved videreudvikling af komponenter, herunder minimering af leveringstider og generelle forslag til forbedringer.

Certificerede partnere

Vi forventer af vores leverandører, at de er ISO9000-certificerede eller har tilsvarende kvalitetsbevidsthed, og at de kræver det samme af deres underleverandører.

Bramidan er en seriøs partner, som altid opfylder sine forpligtelser overfor leverandørerne.