Choose language

Service & Support

Vores maskiner er designet til lang levetid. Når du køber en maskine, tilbyder vi installation, igangsætning og brugertræning, så opstarten foregår hurtigt og nemt.
SERVICE HOTLINE

Brug for hjælp? Ring 7656 7206.

Ja tak, venligst kontakt mig!
Jeg er interesseret i en service- kontrakt med et årligt check af vores maskiner.

Hastighed er ikke en ekstra service - sådan gør vi bare!

Hvis udstyret går i stykker, er det vigtigt at løse problemet hurtigt og effektivt. På den måde undgår du at miste værdifuld tid i forbindelse med din håndtering af affald. Derfor gør vi alt, for at vores hold af serviceteknikere kan løse problemet første gang.

Landsdækkende service
Vi har en af Danmarks største serviceafdelinger med et landsdækkende netværk af serviceteknikere. Vores centrale serviceafdeling på Bramidans hovedadresse står til rådighed med personlig rådgivning omkring service og vedligeholdelse af din affaldsløsning.

Samtidig har vi også direkte kontakt til vores hold af serviceteknikere, som er specielt uddannet til at identificere og løse problemer hurtigt. Også af produkter, der ikke er fremstillet af Bramidan.
Besøg samme dag
Når du tegner en servicekontrakt med Bramidan, får du øjeblikkelig adgang til landets hurtigste service. Noget, vores kunder gennem mange år har fremhævet som en af vores væsentligste styrker. Vi ved nemlig, hvor hurtigt affald kan hobe sig op, hvis ballepresseren eller komprimatoren sætter ud. Det giver rod og optager plads, der oprindelig skulle bruges til noget andet.

Fordi vi anvender den nyeste teknologi, behandles alle sager papirløst. Et opkald til vores servicecenter bliver med det samme til en serviceordre, som sendes on-line til teknikeren. 95% procent af alle sager, der optages inden kl. 10 om formiddagen, resulterer i et besøg hos kunden inden fyraften – hvor som helst i landet.

Egne værksteder
Med egne værksteder på Sjælland og i Jylland kan vi trække din maskine ind til særbehandling, hvis den skal reparareres eller renoveres ud over, hvad vi kan klare på stedet.

Erfaring i større installationer
Service handler om mere end produktet. Når du har besluttet dig for, hvilken Bramidan løsning, du ønsker, tager vores serviceafdeling over og gennemfører den praktiske installation.

Gennem årene har vi fået stor erfaring med større projekter, hvor komplekse løsninger kræver overblik og koordinering med bygherre og ingeniører, når komprimatorer og horisontale ballepressere skal installeres.