Choose language

Køb en brugt komprimator hos Bramidan

Hos Bramidan har vi løbende forskellige modeller af brugte komprimatorer på lager. De brugte komprimatorer har enten været lejet ud, eller vi har taget dem retur i forbindelse med salg af en anden maskine.  

Vi sætter den brugte komprimator i stand og klargør den, før du får den leveret. Så kan du være sikker på, at din komprimator er tip top i orden, selvom den er brugt.

Du kan altså gøre et rigtig godt køb med en brugt komprimator fra Bramidan. Samtidig fylder komprimeret affald mindre, og du kan således reducere udgifterne til renovatøren. 

Med en brugt komprimator fra Bramidan får du:
  • Høj kvalitet for billige penge
  • Nem håndtering af store affaldsmængder
  • Økonomisk gevinst i det lange løb

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 75 17 32 66

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om, hvordan jeg kan få en mere effektiv affaldshåndtering og opnå store besparelser.

Send

Udvalgte maskiner i vores produktsortiment

  • Dairy Fruit A/S - mobilkomprimator til væskeholdigt affald Lugtgener reduceres, og området fremstår pænt og ryddeligt. Dairy Fruit A/S - mobilkomprimator til væskeholdigt affald
  • Freja Transport - mobilkomprimator til store mængder pap Tilpasset tragt sikrer nem og hurtig ifyldning af affaldet. Freja Transport - mobilkomprimator til store mængder pap
Previous Model Next Model

Referencer historier

Hvem bruger vores komprimatorer? Læs vores tilfredse kunders historie.

Genz Meat har installeret komprimator fra Bramidan med pinkodelåsGenz Meat har til huse i midten af København - nærmere betegnet Kødbyen

Industrien " Vi har øget vores fokus på affaldshåndtering og forbedret logistikken. Det gør at området omkring den nye væsketætte komprimator nu er pænt og ryddeligt.

Pia Ritter Genz Kød A/S Læs casen Genz Kød

Køb brugt og spar masser af penge

Komprimeret affald fylder mindre. Det betyder, at du reducerer tømningerne i forhold til en container. Du sparer således penge i det lange løb, og din investering er nemt tjent hjem. 

På den måde får du en maskine i høj kvalitet, og som er nem at bruge og vedligeholde. Også selvom din komprimator er brugt.   

Køb en brugt komprimator hos Bramidan og opnå store besparelse for en lille investering.

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 75 17 32 66