Choose language

Tænk småt og tjen stort med en komprimator 

Affald optager plads. Og jo mere affald du har, jo mere besværligt og dyrt er det at komme af med. Med en komprimator slipper du for at gøre det tunge affaldsarbejde selv.  

Med en komprimator fra Bramidan kan du presse store mængder affald, pap, plast og meget andet sammen. På denne måde minimerer du tømningerne i forhold til en container, hvilket giver store besparelse i det lange løb.

Med en komprimator fra Bramidan får du:

  • Nem håndtering af store mængder affald
  • Reducering af transportomkostningerne 
  • Bedre arbejdsforhold for medarbejdere
  • Økonomisk gevinst på den lange bane

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 41 39 09 09

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om, hvordan jeg kan få en mere effektiv affaldshåndtering og opnå store besparelser.

Send

Udvalgte maskiner i vores produktsortiment

  • Prime Cargo - skruekomprimator til store stykker pap Optimering af intern transport frigav tid til bedre kundeservice. Prime Cargo - skruekomprimator til store stykker pap
  • Billund Lufthavn - mobil komprimator løsning gennem væg Ekstra forsegling af tømingsdør sikrer, at der ikke siver væsker ud. Billund Lufthavn - mobil komprimator løsning gennem væg
  • IKEA Taastrup - skruekomprimator løsning gennem væg Med GPRS, så kunden får en SMS, når komprimatoren er fuld . IKEA Taastrup - skruekomprimator løsning gennem væg
Previous Model Next Model

Referencer historier

Hvem bruger vores komprimatorer? Læs vores tilfredse kunders historie.

Silkeborg Spildevand_oversigt over anlæggetVæsketæt komprimator fra Bramidan installeret hos Silkeborg Spildevand

Den offentlige sektor " Nu er det til at opholde sig i rummet, da lugtgenerne næsten er fjernet. Ud over dette sparer vi at skulle sende en mand på arbejde i weekenden for at skifte minicontainer.

Bent Hollegaard, Driftsleder Silkeborg Spildevand Læs casen Silkeborg Spildevand

Få mere ud af dit affald

Gennem mere end 30 år har Bramidan hjulpet virksomheder verden over med effektiv håndtering af affald. Vi ved, hvad der skal til, for at I kan optimere jeres forretning. 

En komprimator fra Bramidan er udviklet i samarbejde med det tyske firma PRESTO. Det er din garanti for uovertruffen kvalitet, nem vedligeholdelse og brugervenlig betjening.  

Hos Bramidan hjælper vi dig til at opnå store resultater med en lille investering.

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 41 39 09 09