Choose language

Effektiv affaldshåndtering med en mobil komprimator 

Bortskaffelse af affald koster dyrt. Og jo mere affald du har, jo mere besværligt er det at komme af med. En mobilkomprimator fra Bramidan er en populær løsning til store mængder pap, brændbart og organisk affald.

På en mobilkomprimator er presseenheden og containeren svejset sammen. En vandret kørende presseplade komprimerer affaldet ind i containeren.

Det sikrer, at containeren kan fyldes optimalt og reducerer transportomkostningerne - til gavn for både miljøet og din pengepung. 

Med en mobil komprimator fra Bramidan får du:

  • Reduktion af udgifter til transport af affald
  • Økonomisk gevinst i det lange løb
  • Miljørigtig og effektiv affaldshåndtering

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 75 17 32 66

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om, hvordan jeg kan få en mere effektiv affaldshåndtering og opnå store besparelser.

Send

Udvalgte maskiner i vores produktsortiment

  • Billund Lufthavn - mobil komprimator løsning gennem væg Ekstra forsegling af tømingsdør sikrer, at der ikke siver væsker ud. Billund Lufthavn - mobil komprimator løsning gennem væg
  • DFDS - Mobilkomprimator til brændbart affald Effektiv komprimering reducerer omkostninger til bortskaffelse. DFDS - Mobilkomprimator til brændbart affald
  • SuperBrugsen Asnæs - selvrensende mobilkomprimator Nem adgang til bortskaffelse af affald sikrer effektiv håndtering. SuperBrugsen Asnæs - selvrensende mobilkomprimator
Previous Model Next Model

Referencer historier

Hvem bruger vores komprimatorer? Læs vores tilfredse kunders historie.

En pinkodelås på komprimatoren sikrer kun adgang for autoriserede brugereGenz Kød i København sørger for kvalitetsprodukter til storkøkkener, kantiner og restauranter

Industrien " Vi har øget vores fokus på affaldshåndtering og forbedret logistikken. Det gør at området omkring den nye væsketætte komprimator nu er pænt og ryddeligt.

Pia Ritter Genz Kød A/S Læs casen Genz Kød

Fleksibel og driftsikker år efter år 

Bramidan har et tæt samarbejde med den tyske virksomhed PRESTO, som er en af Europas største og mest erfarne producenter af komprimatorløsninger.

Vores mobilkomprimatorer er driftssikre og nemme at håndtere i forbindelse med ifyldning og tømning. Samtidig er det nemt at tilpasse en mobilkomprimator ind i et større affaldssystem. Den kræver nemlig ikke væsentlig klargøring af installationsstedet men skal blot tilsluttes el.

Alle mobilkomprimatorer kan udstyres med et GSM-modem, som sender en sms eller en e-mail, når komprimatoren er ved at være fuld. Det kalder vi effektiv affaldshåndtering.
 

 

 


Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 75 17 32 66