Industri & produktion - Method Home

Sæbefabrik stiler efter højeste genanvendelighed

Amerikanske Method Home, som bl.a. producerer rengøringsmidler, arbejder benhårdt mod nul deponering af affald fra produktionen. Med hjælp fra to Bramidan ballepressere er målet opnåeligt.

Udfordringer

  • stop Ingen affaldsfraktioner sendes på lossepladsen
  • stop Store mængder pap og PET
  • stop Unødvendig transport af lette materialer

Valgte maskiner

Vertikal ballepresser model B30 Wide

Ifyldningsåbning: 1525 x 560 mm

Ballevægt: 375-500 kg - pap

Fordele

  • done Sortering direkte ved affaldskilden
  • done Færre afhentinger med lastbil
  • done Grønnere image

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Arbejder mod et ambitiøst affaldsmål

Method Home er kendt for deres miljøvenlige rengøringsmidler og produkter til personlig pleje, men virksomheden er også fuldt ud dedikeret til bæredygtighed gennem hele produktionen.

Fabrikken, som populært kaldes Sæbeæsken, ligger i det sydlige Chicago. Fabrikkens ydre er dækket af solsejl i alle regnbuens farver, der minder om virksomhedens farverige produkter.

Det mest iøjnefaldende ved fabrikken og dens omgivelser er dog den enorme 70 meter høje vindmølle og de mange solpaneler, som genererer strøm til hele produktionen. Udover vindmøllen og solpanelerne huser Sæbeæsken også verdens største tagdrivhus.

LEED Platinum-certificeret

Fabrikken er LEED Platinum-certificeret. LEED er en forkortelse for Leadership in Energy and Design, et internationalt certificeringsprogram for bæredygtigt byggeri. Platinum er den højeste certificering og gives til bygninger som opfylder de strengeste krav til bæredygtighed. Sæbeæsken er den eneste fabrik i branchen med LEED Platinum-certificering.

Kvindelig ansat hos Method Home betjener B30 Wide Bramidan ballepresser

Målet om ’nul deponering’

Method Home arbejder målrettet mod at opnå den allerhøjeste genanvendelighed. En af målsætningerne er, ikke at sende at sende noget produktionsaffald til affaldsdeponering. For at opnå dette mål har Method Home investeret i to Bramidan B30 Wide vertikale ballepressere.

Produktionen genererer hver dag store mængder pap og PET-flasker. Balle- presserne gør det nemt at sortere, opbevare og transportere materialerne til genbrug.

Fyldte genbrugsmaterialer i containere

Før affaldspresserne blev installeret, sorterede Method Home alt overskydende pap og plastik i containere, som blev hentet med lastbil. Denne proces var uholdbar i længden. Både fordi de transporterede fyldte og meget lette containere; men også fordi fremgangsmåden ikke var forenelig med virksomhedens ønske om bæredygtighed.

Vertikale ballepressere gør affaldshåndteringen nem – og grøn

Ballepresserne fra Bramidan har vist sig at være en rigtig god tilføjelse til Sæbeæsken. Det fabriksområde, som normalt bruges til affaldshåndtering, er blevet kraftigt reduceret, og ballepresserne har gjort det meget enklere at håndtere og sortere de genanvendelige materialer.

Reducerede afhentningsomkostninger

Austin Simpson, leder af miljøhygiejne og sikkerhed på fabrikken, fortæller at affaldspresserne har været en god investering for virksomheden: ”Tidligere transporterede vi praktisk talt tomme containere fyldt med luft. Det krævede mange afhentninger, typisk 2-3 om ugen. Nu kan vi transportere den samme mængde materiale én gang om ugen. Det er en direkte økonomisk fordel for os, fordi vi har reduceret vores afhentningsomkostninger, men det har i høj grad også en positiv indvirkning på miljøet, fordi færre afhentninger betyder færre lastbiler på vejene.”

Tidligere transporterede vi nærmest tomme containere fyldt med luft. Det krævede mange afhentninger, typisk 2-3 om ugen. Nu transporterer vi den samme mængde materiale én gang om ugen.
Det er en direkte økonomisk fordel for os, fordi vi har reduceret vores afhentningsomkostninger, men det har i høj grad også en positiv indvirkning på miljøet, fordi færre afhentninger betyder færre lastbiler på vejene.

— Austin Simpson, Leder af miljøhygiejne og sikkerhed

Fakta om:

Method Home

Method Home producerer miljøvenlige rengøringsmidler og produkter til personlig pleje. Deres hovedkvarter ligger i San Francisco, Californien, mens produktionen er placeret i Chicago, Illinois.

Method Home logo

Method Home logo

Fakta om:

Method Home

Method Home producerer miljøvenlige rengøringsmidler og produkter til personlig pleje. Deres hovedkvarter ligger i San Francisco, Californien, mens produktionen er placeret i Chicago, Illinois.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up