Choose language

Spar plads og penge med en pappresser

Sig farvel til overfyldte containere og dyr transport af luft. Sammenpressede papkasser optimerer din forretning og giver miljøet et skub i den rigtige retning.

Med en pappresser fra Bramidan bliver det nemt at komprimere og bortskaffe jeres emballage. Giv pappresseren en central placering og spar samtidig dyrbar tid på intern transport.

Med en Bramidan pappresser får du:
  • Gevinst på bundlinjen
  • Fjerne container til pap
  • Effektiv håndtering af pap
  • Bedre arbejdsmiljø

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 75 17 32 66

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om, hvordan jeg kan få en mere effektiv affaldshåndtering og opnå store besparelser.

Send

Udvalgte maskiner i vores produktsortiment

  • Model B3 - en lille presser til steder med begrænset plads Papballer: 30-50 kg Model B3 - en lille presser til steder med begrænset plads
  • Model X25 - vertikal presser til større behov Papballer: 200-300 kg Model X25 - vertikal presser til større behov
  • Model B5 W - en mindre maskine til håndtering af større kasser Papballer: 80-110 kg Model B5 W - en mindre maskine til håndtering af større kasser
Previous Model Next Model

Referencer historier

Hvem bruger vores ballepressere? Læs vores tilfredse kunders historie.
Danfoss medarbejder igang med at samle komponenter - med Bramidan ballepresser i baggrundenDanfoss truckfører kører færdige papballer på plads 
Industrien " Vi ønskede at øge arealet til produktion og have færre affaldstømninger, samt øge sikkerheden.

Henning Sørensen, Strategisk Indkøber Sauer-Danfoss
Læs Sauer-Danfoss casen

Din pappresser kan tjene penge

Papkasser stjæler meget plads i containeren. Men komprimerer du pappet, kan du minimere volumen med 90 procent. Det kalder vi effektiv logistik.

Vores pappresser er produceret i Danmark. Det er din sikkerhed for kvalitet og problemfri drift. Presset pap kræver færre tømninger af containere og mindre transport. Samtidig kan hårdt komprimeret pap rent faktisk give en indtægt.  

Du kan købe eller leje en Bramidan pappresser. Hvis du køber en presser, kan du regne med en hurtig tilbagebetaling af din investering.

Kontakt os og lad os få en snak om jeres affaldshåndtering.
Ring til os: Tel. 75 17 32 66