Nyheder fra bramidan


5 grunde til, at du bør vælge en vertikal eller horisontal presser til dit pap  

5 FEBRUAR 2020

At drive en virksomhed går ofte hånd i hånd med ophobning af restaffald som pap og papir. Noget, der vokser med udviklingen af virksomheden. Jo mere affald, jo flere omkostninger til bortskaffelse og desto mere plads kræves til opbevaring. En vertikal ballepresser eller en horisontal presser kan hjælpe med at løse problemet med store mængder af papaffald.

Cardboard boxes

En presser til komprimering af pap er en maskine, som hjælper dig med at reducere volumen af dit affald. Det kan være en vertikal ballepresser eller en fuldautomatisk horisontal kanalpresser med en større ifyldningsåbning. Med en horisontalpresser kan du justere længden af ballen samt gøre det lettere at komprimere helt store mængder affald.

At reducere affaldsmængden er ikke den eneste fordel ved denne type udstyr. Der er flere fordele:

1. Reducér virksomhedens udgifter

En Bramidan ballepresser til pap kan bidrage til en betydelig reduktion af virksomhedens udgifter. Ved at komprimere pap i maskinen kan du hurtigt slippe af med overfyldte containere, fordi det komprimerede affald optager mindre plads. Ved at reducere antallet af afhentninger af fyldte containere kan din virksomhed opnå en betydelige besparelser.

Komprimerede papkasser optager mindre plads, hvilket betyder, at du kan reducere det antal gange, der skal køres affald væk fra din virksomhed, endda en hel del færre gange. Det er derfor muligt at reducere både transportomkostninger og omkostningerne forbundet med opbevaring af affaldet.

Når dit affald komprimeres til færdige baller, som er klar til modtagelse hos renovatøren, kan du desuden forhandle bedre priser med affaldshåndteringsfirmaet. Endda at gøre det muligt at tjene på salget af genanvendeligt pap og plast. Det er værd at vide, at komprimeret genanvendeligt materiale har en højere værdi, hvilket giver dig mulighed for at få en markant højere salgspris.

Horisontal ballepresser CC - færdig balle fjernes

Horizontal baler CC - removing the bale

Horisontal ballepresser CC - færdig balle skubbes ud

Horizontal baler CC - the bale ejection

Horisontal ballepresser HPK - ifyldning af papaffald 

Horizontal baler HPK - loading the baler with cardboard

Horisontal ballepresser HPK - papballe fjernes

Horizontal bales HPK - removing the bale

2. Pladsbesparende

Pappresseren vil reducere behovet for opbevaring af affald betydeligt og således muliggøre en mere effektiv udnyttelse af den disponible plads. Alle virksomheder og butikker, hvor hver centimeter lagerplads tæller, vil drage fordel af yderligere ledig plads. Som det er bekendt: Reduktion af affaldsvolumen betyder også reduktion i oplagringsomkostningerne.

Effektiv logistik er et meget vigtigt element i effektiv drift af virksomheden – plads sparet kan bruges til andre ting, blandt andet til implementering af yderligere sortiment eller nye maskiner til forbedring af virksomhedens drift.

3. Forbedring af logistikken

Pappaffald, der indsamles i virksomheden, kræver regelmæssig fjernelse af affaldshåndteringsfirmaer. Maskinen til komprimering af pap reducerer volumen af ​​affald og gør det muligt at minimere antallet af nødvendige transporter, hvilket igen forbedrer virksomhedens logistik.

Færre transporter betyder færre problemer i forbindelse med planlægning af en effektiv tidsplan for bortskaffelse af affald – myldretid og ferieperioder vil ikke længere være så besværlige. Virksomheden vil have råd til mindre hyppig tømning af containere og dermed undgå uvirksomhed forårsaget af forsinket indsamling af affald fra et eksternt firma.

Derudover kan en ballepresser til pap udstyres med Bramidan Intelligent Monitoring Solution (BRA-IN). Takket være et modem og et SIM-kort, der er installeret i enheden, har du adgang til oplysninger om maskinens aktuelle fyldningsniveau, antallet af færdige baller eller endda servicebehov. Alt dette muliggør en effektiv transportkoordinering, når mængden af ​​affald når et vist niveau.

BRA-IN - digital overvågning af dit udstyr

BRA-IN - device monitoring system

4. Forbedret sikkerhed for medarbejderne

Ballepressere er maskiner, som man naturligvis skal betjene korrekt med øje for medarbejdernes sikkerhed. Men vores maskiner er designet til at overholde EN16500 sikkerhedsstandarden. Det betyder, at maskinen ikke starter med at køre, før døren er lukket. Dette eliminerer risikoen for at starte maskinen ved et uheld. Samtidig vil et dobbelt sikkerhedssystem på maskinen registrere enhver fejl og stoppe enheden øjeblikkeligt.
 
Maskinerne har glatte overflader og er fri for steder, hvor man kunne komme i klemme. De har et stærkt spindellukketøj, der sikrer en kontrolleret åbning af døren. For at vippe ballen ud, skal du bruge to hænder på samme tid – udsmidning af den færdige balle er derfor helt sikkert og kontrolleret.
 
Derudover er maskinen kendetegnet ved støjsvag drift, så medarbejderne ikke udsættes for et unødigt højt støjniveau.

Sikker to-hånds betjening

X30 - safe bale ejection

Kontrolleret og sikker åbning af dør

X30 - safe closing of the door

5. Praktisk og tidsbesparende

Ballepressere til pap giver en nem og hurtig måde at reducere volumen af affald med op til flere gange. Betjening af maskinen er usædvanligt enkel, så medarbejderne vil efter en kort træning være i stand til at komprimere affaldet uden problemer. Simpelt kontrolpanel har kun 2 knapper. Derudover foreslår maskinen selv det næste trin ved hjælp af baggrundsbelysning, og en fuldmelder fortæller dig, når ballen er klar til at blive afbundet.

Vores ballepressere med lav byggehøjde kan placeres tæt på affaldskilden, hvilket gør det muligt, hurtigt og bekvemt at komprimere papaffaldet. Tidsbesparelse ved håndtering af affald giver de ansatte mulighed for at fokusere på deres daglige opgaver.
 
Vigtigere er, at ballepresseren til pap kan integreres ved produktionslinjen – derved kan plast- eller papaffald fra produktionen kommes direkte i maskinen. Sådan en arbejdsgang reducerer tid brugt på intern transport og øger effektiviteten i virksomheden.

X30 - ifyldning af pap ind i kammeret    

X30 - loading the baler with cardboard

X30 - papballen vippes ud

X30 - the bale ejection

Disse punkter er naturligvis ikke de eneste fordele...

Disse er naturligvis ikke de eneste fordele ved at bruge en ballepresser af denne type. Overvejer du at købe en ballepresse til pap? Kontakt os - vores konsulenter vil meget gerne rådgive om valget af en ballepresser, der vil være den bedst egnede til din virksomhed.


Lad os rådgive dig
om den rette affaldsløsning

  • stop Ruben - mobil 2120 3266
  • stop Niels - mobil 2161 3266
  • stop Kim - mobil 5127 3266
  • stop Michael - mobil 4139 0914
  • stop Peter - mobil 4139 0900

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up