Nyheder fra bRAMIDAN


Ballepressere i fødevareindustrien, hvorfor skal du vælge dem?

18 april 2023

Industrianlæg skal være meget opmærksomme på affaldshåndtering, hovedsageligt folie og pap. Det gælder for eksempel virksomheder i fødevareindustrien, som skaber store mængder emballageaffald i forbindelse med deres produktionsprocesser. For at håndtere emballageaffaldet effektivt er det værd at investere i en ballepresser, som komprimerer affaldsvolumen.

Belownice Bramidan w branży mięsnej

Hvorfor skaber emballageaffald i fødevareindustrien oftest problemer?

Hvis der bliver skabt meget affald vil det oftest resultere i,

  • stop at medarbejderne bruger meget tid på at sortere affald
  • stop at der bliver brugt meget plads til opbevaring af tom plast- og papemballage
  • stop at risikoen for ulykker som følge af, at man ikke altid er i stand til at holde arbejdspladserne ryddelige, måske øges

Alt dette kan øge omkostninger og reducere effektiviteten af virksomhedens drift, hvilket gør det vanskeligt at forblive konkurrencedygtig på markedet. Investering i en ballepresser af god kvalitet vil oftest minimere ovenstående ulemper.

En affaldsballepresser komprimerer genanvendeligt affaldsemballage og reducerer affaldsvolumen. Det giver en række fordele i industrier, som blandt andet kød.

Hvad får du ud af at investere i en emballageballepresser?

Sparet plads på lageret og ryddelige arbejdsstationerne er er nogle af de største fordele ved at bruge emballageaffaldspressere i branchen.

En ballepresser komprimerer nemt og enkelt affald og medarbejderne skal derfor bruge deres tid på drift. Ved at investere i en ballepresser får du derfor frigjort værdifuld plads i din virksomhed samtidig med at du optimerer dine driftsomkostninger.

Da fødevareindustrien oftest skaber en del genanvendeligt affaldsemballager, kan ballepressere også blive en kilde til ekstra indtægter. Det komprimerede genbrugsaffald bliver til baller, som er nemme at håndtere og sælge til affaldsselskaber.

Derved bidrager du positivt til bundlinjen og miljøet ved at genbruge og reducerer ressourcerne.

Hvilke ballepressere er bedst til fødevareindustrien?

Hvis du er i fødevareindustrien og ønsker at komprimere genanvendeligt affaldsemballage, har vi forskellige produktløsninger.

Da fødevareindustrien ofte har vådt emballageaffald, anbefaler vi galvaniserede ballepressere - X25 eller X30 modellerne er ideelle. De har en velegnet åbning til ifyldning og komprimerer med høj tryk-kraft (henholdsvis 25 eller 30 tons). Konstruktionen er varmgalvaniseret, så ballepresseren er korrosionsbestandig og kan bruges i fugtige miljøer. 

Galvaniseret X25 ballepresser

Bruges til at komprimere vådt affald til baller med høj densitet.

Flere oplysninger…

BAlLE vægT

Pap: 200-300 kg
Plastfolie: 250-350 kg

X30 galvaniseret ballepresser

En kraftfuld ballepresser designet til komprimering af vådt affald.

Flere oplysninger…

BAlLE vægT

Pap: 275-350 kg
Plastfolie: 325-425 kg

B30 Wide ballepresser

Udstyret med en bred foderåbning, så selv store papkasser ikke behøver at blive foldet.

Flere oplysninger…

BAlLE vægT

Pap: 400-500 kg
Plastfolie: 400-600 kg

B50 XL SD ballepresser

Ballepresseren har en meget bred åbning til ifyldning og et rummeligt kammer. Samtidig er størrelsen af ballerne særdeles velegnede til transport på en lastbil.

Flere oplysninger…

BAlLE vægT

Pap: 650-800 kg
Plastfolie: 650-800 kg

Nem og sikker komprimering af emballageaffald

Reducerede omkostninger har været et af resultaterne ved at vælge en affaldsballepresser fra Bramidan. Læs mere om den positive feedback fra deres brugere. Bramidan ballepressere er kendetegnet ved :

Når du vælger en Bramidan ballepresser har du mulighed for at købe eller leje maskine, så du får den finansieringsform, der passer bedst til dig.


Se udtalelser fra vores kunder fra fødevareindustrien

To ugers prøveperiode

Indtil 2008 blev vores pap bortskaffet i rustne bure, der stod udenfor. Sjoerd: "Det var slet ikke særlig ryddeligt. Jeg ledte efter en måde, hvor vi kunne bortskaffe pappet indendørs. Vi havde på messer set ballepressere, men jeg kunne ikke se fordelen med det samme. Maskinerne var umiddelbart dyre og var for høje til at passe under hylderne. Men så faldt jeg over Bramidans X30 AD med indvendige cylindre. Maskinen passede under vores hylder og jeg kunne prøve maskinen gratis i to uger. Jeg var overbevist efter en uge. Jeg tænkte: Det skulle vi have gjort for ti år siden. Den automatiske dør står åben hele tiden og alt pap komprimeres med det samme, så området er ryddeligt. Og så baller vi kun ud hver tredje dag.”

 

Two men with blue plastic aprons sorting chicken at assembly line

Jeg havde mulighed for at have den på prøve i to uger. Jeg var overbevist efter én uge.

— Sjoerd van Santen, Direktør, Scheria

Se, hvordan B50 XL SD-ballepresseren fungerer


Bestil en Bramidan ballepresser til emballageaffald fra fødevareindustrien

Forbedre driften af dit anlæg, og optimer driftsomkostningerne i dag ved at investere i en Bramidan affaldsballepresser.

Vi yder professionel rådgivning om valg af ballepresser til industrien, og under installationen uddanner vi personalet i drift. Vi lægger også vægt på at opretholde kontinuiteten i maskinens drift og dækker dem med omfattende servicepleje.


Prøveopstilling eller leje af en ballepresser? - se de muligheder, vi tilbyder

The baler trial

Få mulighed for at prøve en ballepresser gratis

Hvis du vil afprøve en maskine, før du køber, har du mulighed for at få en gratis prøveopstilling.

Det er en god måde at teste maskinen på. Og vores salgskonsulenter hjælper dig selvfølgelig med at vælge den ballepresse, som passer bedst til jeres behov.

Få mere at vide >>>

Rent a baler

Lej en ballepresser

Ved at leje en ballepresser undgår du en engangsudgift i forbindelse med et anlægsaktiv. Derudover er lejeomkostningerne fradragsberettigede.

Du vælger selv, hvor lang tid du ønsker at leje.

Få mere at vide >>>


Hør mere om hvordan en
ballepresser kan reducere dit CO2 fodaftryk

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up