Nyheder fra bramidan


Ballepressere forbedrer service-niveauet på luksushoteller

12 Februar 2019

Istedet for at bruge tid på affaldshåndtering, kan hotelpersonalet koncentrere sig om at yde førsteklasses service til gæsterne.

En X10 pappresser fra Bramidan gør det muligt for luksushotellerne Le Crystal og St. Sulpice i Montreal, at forbedre håndteringen af genanvendeligt affald og samtidig reducere deres omkostninger.

Luksushotel i det centrale Montreal

Hotellet Le Crystal ligger i hjertet af Montreal, på hjørnet af gaderne La Montagne og René Lévesque Boulevard, to travle færdselsårer i den quebeciske storby.

Det luksuriøse designerhotel rummer 131 suiter, en indendørs swimmingpool, en udendørs spa på taget, en svensk sauna, et fitnesscenter, en hæderkronet bistro og en bar, samt eventfaciliteter.

Drevet af ønsket om at levere service af allerhøjeste kvalitet til gæsterne, søgte ejeren og bestyreren af hotellet efter en løsning til at optimere håndteringen af genanvendelige affaldsmaterialer på hotellet. Materialer som pap og plastik blev nemlig bare smidt i udendørs affaldsbeholdere, som blev tømt flere gange om ugen.

Hotel Crystal Montreal og blå himmel

Installerede en Bramidan pappresser

Bestyreren valgte at installere en Bramidan  X10 ballepresser til at komprimere de genanvendelige affaldsmaterialer. Ballepresseren er nem at bruge, kræver kun lidt plads og bruger 110-volts standardstrøm. Den er derfor meget velegnet til hoteller og restauranter, som ofte har meget lidt plads i baglokaler og -gårde.

Gul ballepresser model X10 med pap i kammeret

Drastisk reduktion i affaldsafhentninger

Komprimeringen har haft mange fordele for hotellet. Udover at personalet sparer tid, frigiver det også en masse plads. Hotellet har ligeledes reduceret udgifterne til afhentning af affald, fordi antallet af afhentninger er faldet med 75 pct.

Dermed er også støjgenerne fra afhentningslastbilerne reduceret – til glæde for gæster og personale.

Se alle fordelene ved en X10 pappresser

En grøn løsning

Investeringen i ballepresseren støtter Le Crystals engagement i bæredygtighed. Hotellet er medlem af Green Key-initiativet, et frivilligt miljømærke for virksomheder i turist- og servicebranchen. Medlemmer af Green Key skal overholde en række strenge miljøkriterier, som udstikkes af den internationale non-profit organisation Foundation for Environmental Education.

Green Key-medlemskabet betyder, at Le Crystal har igangsæt flere vigtige initiativer for at skåne miljøet. Det inkluderer blandt andet implementeringen af særlige miljøprogrammer, bedre ledelsesmetoder, uddannelsesprogrammer og tekniske løsninger, som alle fokuserer på at beskytte miljøet og støtte lokalsamfundet.

Prisvindende miljøinitiativer

I 2016 modtog Le Crystal Hotelias miljøpris for sine mange bæredygtige initiativer.

 

Succesfuld affaldsløsning duplikeret

Hotelbestyreren var så tilfreds med sin investering i X10 pappresseren, at han valgte at duplikere succesen. Derfor installerede han endnu en Bramidan X10 ballepresser på et af sine andre hoteller i byen, hotellet St. Sulpice, som ligger i Montreals gamle bydel.

St Sulpice facaden i Montreal

keyboard_arrow_up