Nyheder fra Bramidan


Før du investerer i en presser - test den GRATIS i din virksomhed!

APRIL 20 2021

Vil du optimere affaldshåndteringen i din virksomhed, men er du ikke overbevist om, at det er værd at investere i en presser? Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller om maskinen kan klare de affaldstyper, du håndterer i din virksomhed? Vær ikke bekymret for at træffe den forkerte beslutning. Du kan få en ballepresser GRATIS på prøve, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette maskine.

Mand smider papkasser i Bramidan ballepresser X30 AD. Mænd arbejder i blå kitler

Vi fik lov at afprøve ballepresseren i to uger. Jeg var overbevist om, at det var en god beslutning allerede efter en uge.

Sjoerd van Santen, direktør hos Scheria

Henrik Dueholm Madsen foran malerobotter

Komprimering af affald har mange fordele!

Pressere til komprimering anvendes med succes af små, mellemstore og store virksomheder, der opererer indenfor industri, handel, forarbejdning og servicesektoren. Disse virksomheder ønsker at optimere og øge effektiviteten af deres processer hver dag, at reducere tid og ressourcer brugt på affaldshåndtering, at forbedre effektiviteten og sikkerheden på arbejdspladsen og at tjene penge på affald.

Den konstante udvikling af virksomheden og opretholdelse af konkurrencemæssige fordele indebærer sædvanligvis investeringsomkostninger - køb af nye produktionslinjer, investering i mere effektive systemer til styring af virksomheden eller for eksempel køb af maskiner til komprimering af affald, hvilket giver mulighed for en hurtigere og billigere affaldshåndtering.

Foretag ikke en investering i blinde...

Nogle er bange for at investere i specielt udstyr til affaldshåndtering uden først at kontrollere, om denne type udstyr vil opfylde alle virksomhedens krav og passe til anlægget. Inden beslutningen om at købe, kan du som beslutningstager have bekymringer om, hvorvidt presseren vil være egnet til jeres virksomhed og produktionslinje. Nogle almindelige bekymringer er, om maskinen kan håndtere specielle affaldsfraktioner, og om maskinen vil give målbare fordele for virksomheden.

Og selvom producenter og distributører af pressere selvfølgelig leverer fulde tekniske specifikationer for de tilbudte enheder og information, der gør det muligt at estimere investeringsafkastet, foretrækker mange at afprøve maskinen direkte i deres fabrik, før de køber. Dette er ikke kun forståeligt, men også en fornuftig tilgang.

Er du en af dem? Beslut dig for at få en ballepresser GRATIS på prøve - dette giver dig mulighed for at teste maskines kapacitet og fordele.

Tiden er vigtig for os. Nu bruger vi meget mindre tid på at håndtere affald.
M. Petersen, Seggelund Cafeteria

Bramidan references

Presserne hjalp os med at øge effektiviteten i affaldsindsamlingen på stedet, og samtidig frigav denne løsning 3 medarbejders ressourcer.
M. Fontaine, Cosmeva - Frankrig

Bramidan references

ROI var mindre end 30 måneder. Hvis alle faktorer er inkluderet, er tilbagebetalingstiden af investeringen mindre end 20 måneder.
Rob Weinhoff, vicepræsident, Chicago Coding Systems

Bramidan references


En presser på prøve i din virksomhed

Spekulerer du på, om investeringen i en presser er en god idé? Test den direkte i din virksomhed, før du køber. At få en presser til test hjælper dig med at finde ud af, hvordan denne type maskine håndterer din virksomheds affald, og om den vil bidrage til effektiv og effektiv affaldshåndtering.

Dette er en god mulighed for at lære alle presserens funktioner og parametre at kende under dens drift og til at vurdere, om det er i stand til at give din virksomhed de forventede fordele. Baseret på din erfaring kan du afgøre, om investering i en presser er et godt valg ud fra dit forretningsperspektiv.

GRATIS prøveinstallation af en presser - hvad handler det om?

Vi leverer vores pressere til alle kunder, der er interesserede i at teste vores pressere som en gratis prøveperiode. Alt du skal gøre er at udtrykke din vilje til at teste en presser via kontaktformularen.

Før testen, vil vi:

  • stop hjælpe dig med at vælge den rigtige ballepressermodel, der passer til virksomhedens behov,
  • stop levere maskinen til den angivne adresse,
  • stop tilslutte enheden, og
  • stop træne dine medarbejdere i sikker og effektiv drift af udstyret.

Hvis du efter afslutningen af testen beslutter, at du ikke vil investere i presseren, kan du returnere den - bare kontakt os. Vores erfaring viser imidlertid, at maskinerne efter testperioden normalt forbliver i vores kunders hænder permanent - og resulterer i et køb eller en lejeaftale.


Vil du vide mere om Bramidan og vores affaldspressere? Ring eller skriv til os.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og se, hvilken salgskonsulent der kører i dit område. Ring eller skriv til ham, så vil han hjælpe dig.

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up