Ofte stillede spørgsmål – Generelle spørgsmål

Fra vores kunder hører vi ofte disse generelle spørgsmål:

Hvis du komprimerer genanvendeligt affald i en ballepresser, f.eks. pap og tør blød plastik, kan du reducere dine samlede udgifter til affaldshåndtering.

Når du reducerer volumen af dit affald, reducerer du også antallet af affaldsafhentninger og antallet af containere, som du har brug for at leje. Du sparer plads i dit lager, du forbedrer din interne logistik og gør arbejdsrutinerne mere effektive.

Få glæde af alle disse fordele – kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en ballepresser, som passer til dit behov.

Hvilket udstyr du har brug for til at håndtere dit affald afhænger af forskellige faktorer: Hvor meget affald du indsamler dagligt, men også typen og størrelsen af materialet. Du skal også overveje hvor meget plads, du har til rådighed til en affaldsløsning.

Denne information, kombineret med din virksomheds struktur og interne arbejdsprocesser, udgør basis for hvilken skræddersyet løsning, der er passer bedst ind i din virksomhed.

Vores salgskonsulenter kan hjælpe dig med denne beslutning.

Vi har været på markedet i næsten 50 år og har solgt mere end 110.000 maskiner over hele verden.

Vi er en af de største leverandører af vertikale ballepressere og komprimatorer i branchen. Vi har vores egne salgsselskaber og næsten 50 distributører på verdensplan.

Vi er et dansk-baseret firma. Alle vertikale ballepressere designes og produceres på vores fabrik i Bramming. De afsendes direkte fra vores fabrik.

Vores kunder inkluderer en bred række af international anerkendte virksomheder fra alle industrier. Du kan se en liste af udvalgte kunder her.

Vi tilbyder en 12-måneders garantiperiode som standard for alle maskindele. De første 30 dage er omfattet af en ekstraordinær fuld garanti, som også dækker arbejdslønnen til reparatører, hvis din maskine skulle gå i stykker.

Hvis du vælger en fuld-service aftale, kan du få op til 36 måneders garanti. En fuld-service aftale inkluderer det lovpligtige årlige sikkerhedstjek, samt alt vedligehold og alle opdateringer af din maskine.

Vi tilbyder den hurtigste responstid i branchen! Vi har et nationalt netværk af vores egne Bramidan serviceteknikere, hvilket betyder, at vi aflægger dig et servicebesøg samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12:00.

Vores priser er konkurencedygtige og Total Cost of Ownership (TCO) er lav.

En af vores salgskonsulenter vil sammen med dig udføre en grundig analyse for at afgøre de totale omkostninger af din nuværende affaldsløsning. Baseret på denne analyse kan du beregne dine besparelser og afkast ved at investere i en ballepresserløsing fra Bramidan.

Vores listepriser inkluderer: konsulentbesøg og vejledning samt båndruller så du kan komme godt i gang. Telefonsupport tilbydes hvis du har brug for hjælp.

Vi er et moderne firma, og vi producerer efter ordrer, men vi har en lager af maskiner til levering, som vi kan levere inden for 2-3 uger. I særlige tilfælde kan leveringtiden være højere. Kontakt vores salgsafdeling for at høre de aktuelle leveringstider.

Vi tilbyder en to-ugers gratis prøveperiode, hvor du kan teste maskinen, for at se om den passer til dit behov.

Efter prøveperioden kan du enten købe maskinen eller sende den tilbage til os, hvis du ikke ønsker at beholde maskinen. Din eneste udgift er returtransporten.

Ja, alle vores maskiner kan lejes eller leases efter aftale med vores eget finansieringsselskab Bramidan Finance. Vi tilbyder et fleksibelt lejesystem. Efter lejeperioden kan du købe ballepressen, forlænge perioden eller få en ny maskine.

Ja, vi tilbyder brugte maskiner og demomaskiner. Vi har en liste over brugte maskiner. Listen er dynamisk og ændres hver uge.

Tag en snak med et medlem af vores salgsteam for at høre mere om dine muligheder for at købe en brugt maskine.

Vi tilbyder normalt en rabat baseret på antallet af maskiner, du bestiller. På en ordre på nogle få maskiner giver vi en mindre rabat, end hvis du bestiller mange maskiner.

Vi tilbyder vores BRA-IN-løsning. BRA-IN er en web-portal til intelligent flåde-monitorering baseret på indsamling af data fra et modem i din ballepresser eller komprimator.

Med BRA-IN kan du:

• Være i kontrol over hele din flåde af maskiner
• Modtage en tekstbesked eller e-mail, når presseren er fuld
• Give din renovatør besked, når du har baller klar til afhentning, eller din container er klar til at blive tømt
• Holde øje med antallet af baller du producerer over tid
• Spare tid og penge med fjernservice
• Beregne din Total Cost of Ownership

Fuldautomatiske affaldsløsninger er tilgængelige afhængigt af dit behov.

Konsultér med en af vores konsulenter for at høre mere om automatiske løsninger.

Ja. Vi skræddersyr løsningen ud fra dine interne arbejdsprocesser, affaldsstrømme, typen af affald, hvor meget plads du har til rådighed og dine foretrukne ifyldningsmuligheder.

Vi er altid interesseret i at finde den rigtige affaldsløsning til dig. Hvis du har brug for en specialmaskine eller hvis en af vores maskiner kræver særlige tilpasninger, vil vi undersøge muligheden for at imødekomme dette.

For forespørgsler angående specialmaskiner er du meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for at diskutere sagen yderligere. 

Normalt kan din sædvanlige renovatør afhente dine baller. Hvis ikke, kan vi sætte dig i kontakt med en lokal renovatør, som kan hjælpe dig.

Din lokale renovatør kan sikkert hjælpe dig med at købe og afhente dine pap- og plastikballer.

Vores brochurer og manualer findes på 45 forskellige sprog. Hvis de ikke er tilgængelige på det sprog, du skal bruge, laver vi gerne en oversættelse af manualerne og sender med maskinen ud til dig.

keyboard_arrow_up