Nyheder fra bRAMIDAN


Hvilke maskiner byder fremtiden på? Vil du være på forkant med udviklingen? Besøg FoodTech messen i Herning - vi har stand nr. L9244

24. oktober 2022

Mød Bramidan-salgsteamet, der gerne rådgiver om komprimeringsudstyr, når du skal overholde de nye regler om affaldssortering, der træder i kraft fra 2023. Find os i MCH messecenter i Herning, hvor vi den 1.-3. november udstiller med et par ballepressere. Vi kan fortælle om vores BRA-IN overvågningssystem, som findes på vores nye pressere, og kan eftermonteres og give dine gamle maskiner et løft ind i fremtiden.

FoodTech 2022 grafik med Bramidan stand nummer

Behov for at sortere og komprimere forskellige affaldstyper i fødevareindustrien?

På messen fortæller vi gerne om, hvordan du med fordel kan komprimere dine genanvendelige fraktioner med en ballepresser. Det er især interessant, når du i 2023 skal have styr på de nye regler for sortering af affald i din virksomhed.

De små modeller optager ikke meget plads og er nemme at installere. For eksempel kan en lille B3 ballepresser bruges til at komprimere papkasser eller plastfolie til små og kompakte baller, som kan stables indtil afhentning af dit affaldsselskab.

Hvis du har begrænset plads til rådighed til dit komprimeringsudstyr, er en lille B3 presser en mulig løsning. Den kan også være netop den maskine, du har brug for til en ekstra fraktion, og vil være et fint supplement til en større affaldspresser, der allerede forefindes på din virksomhed. Vi tilbyder vores mindste presser til en speciel kampagnepris.

Om den lille B3 affaldspresser:

  • stopDe små baller er nemme at håndtere
  • stopLet at installere, bruger 230V med jord   
  • stopSimpel og sikker at betjene
  • stopLille grundflade, optager begrænset plads

Pressere til større affaldsmængder og særlige fraktioner

Vi tilbyder større affaldspressere til andre fraktioner og større affaldsmængder. Men der er mange forhold, som gør sig gældende for valget af den helt rette presser til din virksomhed og den mest optimale løsning. Her kommer vores dygtige salgsteam på banen.

Bramidan salgsteam de danske sælgere bemanding ved FoodTech 2022

Udover kapaciteten hos de større ballepressere er de forskellige lågetyper også værd at gøre sig overvejelser omkring. En vertikal låge åbner opad og er særdeles pladsbesparende; den giver samtidig brugeren mulighed for at fylde affald ind i maskinen fra begge sider. En anden type låge er den fuldautomatiske låge, som giver en virkelig effektiv affaldshåndtering. Denne lågetype åbner automatisk efter endt pressecyklus. Den står altid åben og gør det let til enhver tid at fyld affald ind i kammeret.

Blå komprimatorer og hånd viser BRA-IN Link fra Bramidan

Giv dine gamle maskiner en digital opdatering

Bramidans maskiner til komprimering af genanvendligt affald er kendte for lang levetid og stabil drift. Derfor holder både vores ballepressere og komprimatorer i mange år, men dette er ikke ensbetydende med, at du skal gå helt glip af den uvikling, som vi hos Bramidan fortsat arbejder på hver dag.

Vores sælgere i marken giver nyttige tilbagemeldinger på, hvad kunderne har brug for. Denne information bruger ingeniørerne i udviklingsafdelingen til at videreudvikle vores ballepressere ud fra. Dermed ønsker vi om muligt at fremtidssikre ballepresserne, som vi producerer på egen fabrik i Danmark. 

Alt dette har resulteret i vores BRA-IN overvågningssystem, som vi meget gerne fortæller dig mere om. På messen vil vi også gerne uddybe både vores senest opdaterede BRA-IN App og webportal, og ikke mindst vores BRA-IN Link, som er beregnet til gammelt udstyr og fremmede maskiner.

Installation og service

Vi rådgiver dig ikke kun det rette valg af maskine til affaldskomprimering i din virksomhed, men tilbyder også efterfølgende landsdækkende og hurtig service.

Vores servicemontører klarer mange små og store installationer af komprimeringsudstyr over hele landet. Vi har et af Danmarks største hold af serviceteknikere og er hurtig på stedet, når det brænder på og din virksomhed har brug for akut hjælp.

Spørgsmål? Ring eller skriv.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up