Nyheder fra bRAMIDAN


Kig forbi vores stand og få inspiration til en mere effektiv og bæredygtig affaldshåndtering

11. april 2023

Besøg os på stand L9114 eller U408 på Transportmessen og oplev vores innovative affaldshåndteringsløsninger, der kan hjælpe jer med at håndtere store mængder affald på en mere effektiv og bæredygtig måde.

FoodTech 2022 grafik med Bramidan stand nummer

På vores udendørs-stand U408 kan du blandt andet opleve vores kraftfulde mobilkomprimator Megapress MK3 i aktion. Megapress har en stor ifyldningsåbning og presser med 50 t pressetryk. Og er derfor en effektiv løsning til store affaldsemner.

Alle vores komprimatorer er nemme at koble på kroghejs, hvilket gør det enkelt og sikkert for at koble komprimatorerne på en hænger og transportere dem videre til den lokale genbrugsstation.

Samtidig tilbyder vi vores intelligente overvågningssystem BRA-IN til alle vores maskiner. Så er det nemt for dig at optimere din affaldshåndtering ved at indsamle data, analysere performance og træffe datadrevne beslutninger i realtid. BRA-IN kan også overvåge komprimatorenheder og indsamle vigtige data om affaldsmængder, fyldningsniveauer og driftsstatus. Ligeledes er det nemt at spore enhedernes placering og planlægge ruterne for at optimere tømningsprocessen og minimere tomkørsel.

På messen kan du også opleve vores skruekomprimator, som er velegnet til store affaldsmængder. Den konisk designede skrue giver op til 60% højere komprimeringsgrad, sammenlignet med en almindelig komprimator. Dette gør det muligt for jer at håndtere større mængder affald og minimere omkostningerne til transport og bortskaffelse.

Samtidig vil du kunne se vores traditionelle ballepressere, som er ideel til at optimere affaldshåndtering tæt på affaldskilden. Det sparer tid og ressourcer samt sikrer, at området altid er ryddeligt. Vores ballepressere kan presse affaldsmaterialer som papir, plastik, tekstiler og metal til kompakte baller, som nemt kan transporteres og genanvendes. Det betyder reducerede transportomkostninger og en mere bæredygtig affaldshåndtering.

Så besøg os på stand L9114 og U408 på Transportmessen den 20.-22. april i MCH Messecenter Herning. Vi glæder os til at vise jer, hvordan vores produkter og løsninger kan optimere jeres affaldshåndtering.

Blå komprimatorer og hånd viser BRA-IN Link fra Bramidan


Kontakt allerede i dag din lokale
Bramidan konsulent og få en
gratis billet til Transportmessen.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up