Nyheder fra Bramidan


Dyreste fodboldstadion i USA har nu en gul Bramidan presser

16. januar 2019

Banc of California Stadium er det dyreste fodboldstadion, der nogenside er bygget i USA. De har nu installeret en stabil Bramidan ballepresser til deres pap.

Plads til 22.000 foldboldfans

Med en pris på $350 millioner er Banc of California Stadium det dyreste fodboldstadion i USA. Bygget på sportsarenaens tidligere sted, mellem Colosseum og 110 Freeway, vil dette førsteklasses sportsanlæg med 22.000 sæder være det første udendørs sportsstadion, der åbner i Los Angeles siden Dodger Stadium i 1962.

Går ind for genanvendelse

Gold Coast Ecology samarbejdede med Bramidans salgsafdeling i Los Angeles om at levere en vertikal ballepresser B30 Wide og en komprimator til at håndtere deres affald. Når der spilles kamp, får de en del forskelligt affald fra arrangementet. "Der var nogle udfordinger i dette projekt," siger Chuck Davis, administrerende direktør for Gold Coast Ecology. "Bramidan var i stand til at imødekomme vores kritiske tidsplan, og vi er tilfredse med den Bramidan ballepresser, vi blev tilbudt", fortsatte han.

Meget papaffald efter fodboldkampene

"Med de store mængder papaffald, der opstår både før, under og efter fodboldkampene, kan genbrug betyde en indtægtskilde" siger John Bruno, Bramidans salgskonsulent. "Alle blev indprentet, at pålidelighed var en væsentlig faktor, og Bramidan-maskinen har vist sig at leve op til udfordringen."

Køb en ballepresser? Kontakt os.

Tilbage

keyboard_arrow_up