Nyheder fra Bramidan


Bramidan og Runi i nyt partnerskab

10. september 2019

Bramidan repræsenterer nu RUNI i Danmark og er distributør i Holland, Polen og Sverige.

Runi skruekomprimator til EPS affald Runi skruekomprimator til EPS affald

Udover at være distributør i Holland, Polen og Sverige, repræsenterer Bramidan fremadrettet RUNI produkter til egne kunder i Danmark, men samarbejder om projektering og levering.

Komprimering af EPS (flamingo) og afvanding

”For Bramidan giver det os mulighed for at supplere vores produktportefølje med specialprodukter til komprimerig af EPS og mulighed for afvanding af affald, der er endnu bedre value for money, garanti, service og support, end vi tidligere har haft mulighed for” siger Salgsdirektør Jesper Møller Andersen, Bramidan.

”Gennem aftalen med Bramidan dækker RUNI markeder med begrænset distribution og mulighed for at ekspandere på nøgle markeder. Desuden bringer samarbejdet mulige udvidelser i fremtiden” siger Anders Aagaard, Sales Chef RUNI.

Fordele for kunderne ved det nye samarbejde

Hvis du køber EPS skruekomprimatorer fra RUNI-produktserien får du:

  • stop En udvidet garanti.
  • stop Et dansk designet og produceret produkt.
  • stop Bedre og hurtigere support.

Stærke spillere på det globale marked for genanvendelse

Begge virksomheder er placeret i den vestlige del af Danmark, og har udviklet sig parallelt gennem årene i det globale recycling marked.

Bramidan A/S er globalt ledende indenfor produktion af ballepressere til pap og plast og andre genanvendelige materialer. Kunderne til disse maskiner er f.eks. virksomheder indenfor industri, detail og affaldsbranchen.

Runi A/S er specialister i sneglekomprimatorer til EPS og afvanding af forskellige restprodukter, således at værdien øges for kunder i industri og affaldsbranchen, og har distributører verden over. Læs mere: www.runi.dk.

Tilbage

keyboard_arrow_up