Nyheder fra Bramidan


Installation af en lille ballepresser i højhus miljø

5. december 2019

Store mængder affald, der genereres i højhuse, betyder ofte store udfordinger med hensyn til bortskaffelse. Hvordan kan det gøres på den mest effektive måde?

Lille B4 ballepresser til pap og plast installeret i et højhus miljø i New York Lille B4 ballepresser til pap og plast installeret i et højhus miljø i New York

Håndtering af affald i højhuse

Beboere og virksomheder i høje bygninger producerer dagligt en masse affald, også genanvendeligt affald. Det kan ofte være svært ved at håndtere bortskaffelse af affald fra højhus miljøer. Med stigende priser til deponeringsanlæg bliver anvendelse af ballepressere stadig mere og mere populært. De fungerer som en fremragende genbrugsløsning til højhuse. For at sænke driftsomkostningerne er et udkig efter billigere og sikrere genanvendelse altid på listen.

I New York er der mere end 6.000 højhuse og næsten 400.000 lavere bygninger alene. For Facility Managers er det vigtigt at komprimere og genbruge genanvendeligt affald, især pap og plast, for at frigøre plads og reducere omkostninger.

Vi har små maskiner til sådanne behov. Ballepresser B4 er et perfekt eksempel på en affaldspresser, som kun optager lidt plads.

Hvorfor værdsætter vores kunder ballepresser model B4?

B4 - lille ballepresser der passer ind mange steder:

  • stopEnkelt kontrolpanel
  • stopAutomatisk udsmidning af færdig balle
  • stopAutomatisk fuldmelder
  • stopMeget lavt støjniveau
  • stopLav byggehøjde og bredde
  • stopKomprimerede baller måler kun 70 x 50 x 35-65 cm
  • stopFrontbetjent maskine kan placeres på trange steder

Ønsker du en ballepresser GRATIS på prøve hos din virksomhed?

Venligst kontakt vores salgsteam. Vi tilbyder en gratis prøveopstilling, hvis du er i tvivl, om en lille ballepresser er det rette valg for jer.

Prøv en ballepresser? Kontakt os.

Tilbage

keyboard_arrow_up