NYHEDER FRA bRAMIDAN


Redtz Glas & Facade fik en B20 ballepresser på prøve

12 maj 2020

Daglig håndtering og oprydning af affald blev meget lettere efter installation af en ballepresser. Nu bruger medarbejderne mindre tid på affaldshåndtering.

Ballepressere i andre farver end gul

Redtz Glas & Facade i Danmark købte en B20 ballepresser (på prøve i 72 dage) kun til pap. Det var en gul ballepresser, de havde på prøve, men de bestilte en maskine i grå (RAL9006). Bramidan kan levere affaldspressere i forskellige farver alt efter kundens ønsker.

Daglig håndtering og oprydning af affald blev meget lettere end før installation af ballepresseren. Redtz-medarbejderne plejede at lægge papaffald i en container udenfor, ingen komprimering af pap er ensbetydende med ”transport af luft”.

Mindre tid brugt på håndtering af pap

Medarbejderne plejede desuden at skære papkasserne op og lægge papaffaldet i på paller, der blev transporteret udenfor. Meget tid blev brugt på håndtering, og papkasserne optog meget plads i containeren. Det var en vippecontainer, der blev tømt på stedet af renovatøren.

Redtz Glas & Facade fremstiller aluminiumsdøre, vinduer og glasfacader til små og store projekter i hele Danmark. Virksomheden er ISO 9001 certificeret og opererer derfor med meget høj kvalitet.

Se alle tekniske specifikationer for ballepresser B20.

Ballepresser B20 fra Bramidan på lageret hos Redtz Glas og Facade

Hvorfor værdsætter kunderne en ballepresser model B20?

B20 - Komprimering i stor skala:

  • stopNem afbinding af den færdige balle
  • stopHøj ydelse
  • stopKort pressecyklus
  • stopFrontplacerede båndruller muliggør placering tæt ved væg
  • stopHøj komprimeringsgrad
  • stopFærdige baller passer til standard EU2R paller

Ønsker du en ballepresser GRATIS på prøve hos din virksomhed?

Venligst kontakt vores salgsteam. Vi tilbyder en gratis prøveopstilling, hvis du er i tvivl, om en lille ballepresser er det rette valg for jer.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up