NYHEDER FRA bRAMIDAN


Avancerede robotter maler ballepressere

27 januar 2020

Bramidan har investeret 25 mio i ny teknologi. Dette omfatter bla. de senest installerede malerobotter, der programmeres via et Virtual Reality interface.

Bramidan har fremtidens fabrik

Med de seneste års investeringer bliver Bramidan en af de mest effektive fabrikker i Europa indenfor fremstiling af udstyr til affaldshåndtering. Både med udviklingen af et digitalt overvågningssystem og en produktion med topmoderne faciliteter som svejse- og malerobotter.

Intelligent overvågningssystem

Kunderne tilbydes det intelligente BRA-IN overvågningssystem, som kan opsamle værdifulde data fra maskinerne rundt om i hele verden. Disse data hjælper kunderne med at optimere logistikken og giver væsentlige besparelser i deres affaldshåndtering.

Bramidan medarbejder styrer malerobot gennem et Virtual Reality interface

Programmering med VR-interface

Seneste tiltag er en ny fabrikshal med automatisk vaskeanlæg og avancerede malerobotter, der via et VR-interface programmeres til at male ballepresserne. Alt sammen for at kunne tilbyde kunderne markedets mest effektive udstyr til affaldshåndtering.

Læs artikel om de nye robotter i Børsen Tech.

Collage billede med direkte står foran svejseanlægget og medarbejder har VR briller på


Digitalisér din ballepresser?
Kontakt os.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up