Nyheder fra Bramidan


Avancerede robotter maler ballepressere

27. januar 2020

Bramidan har investeret 25 mio i ny teknologi. Dette omfatter bla. de senest installerede malerobotter, der programmeres via et Virtual Reality interface.

Bramidan medarbejder styrer malerobot gennem et Virtual Reality interface Bramidan medarbejder styrer malerobot gennem et Virtual Reality interface

Bramidan har fremtidens fabrik

Med de seneste års investeringer bliver Bramidan en af de mest effektive fabrikker i Europa indenfor fremstiling af udstyr til affaldshåndtering. Både med udviklingen af et digitalt overvågningssystem og en produktion med topmoderne faciliteter som svejse- og malerobotter.

Kunderne tilbydes det intelligente BRA-IN overvågningssystem, som kan opsamle værdifulde data fra maskinerne rundt om i hele verden. Disse data hjælper kunderne med at optimere logistikken og giver væsentlige besparelser i deres affaldshåndtering.

Digitalisér din ballepresser? Kontakt os.

Programmering med VR-interface

Seneste tiltag er en ny fabrikshal med automatisk vaskeanlæg og avancerede malerobotter, der via et VR-interface programmeres til at male ballepresserne. Alt sammen for at kunne tilbyde kunderne markedets mest effektive udstyr til affaldshåndtering.

Læs artikel om de nye robotter i Børsen Tech.

Tilbage

keyboard_arrow_up