Nyheder fra BRAMIDAN


Reducer affaldets volumen i detailforretninger - brug ballepressere til komprimering

20 aPRIL 2020

Virksomheder i detailsektoren står over for mange udfordringer hver dag. En af dem er en effektiv håndtering af forskellige typer affald: pap, blød plast eller papir. De fylder alle meget, og deres bortskaffelse kræver betydelige omkostninger. Har du også dette problem i din butik? Find ud af, hvordan du løser det!

Tomater i papkasse i indkøbsvogn

Emballageaffald i en butik: Hvordan skal det håndteres?

Affaldet i en mindre butik kan være et ligeså stort et problem som i større detailhandelsbutikker. Den begrænsede plads i baglokalet har længe været et problem med hensyn til effektiv reduktion af affaldets volumen.

Mindre butikker er hjulpet af små pappressere. Disse bruges på samme måde som de større maskiner til at komprimere affald effektivt til kompakte baller. Ved at optimere den plads, der optages af affaldet, kan du få mere værdifuld plads i baglokalet eller lagerområdet, hvilket forbedrer gennemgang i de smalle passager.

Ballepresserne vil holde din arbejdsplads ryddelig, uanset hvor meget affald du producerer hver dag. Det er værd at vide, at denne type udstyr fungerer lige så godt i mellemstore og store butikker.

Lavtbyggede ballepressere i baglokalet: hvad skal man vælge?

Udvalget af ballepressere, der nemt kan installeres selv i et lille baglokale, er virkelig stort. Hvilken model skal du vælge? Hvis du er i tvivl, er det bedst at kontakte en sælger fra virksomheder, der tilbyder denne type udstyr - de er eksperter, som du kan have tillid til.

Men det er værd at have et indblik i, hvad markedet tilbyder. Anbefalelsesværdigt er de små og fuldt funktionelle ballepressere, som omfatter model B3 (inklusiv medfølgende ballevogn) og model B4. Disse ballepressere er velegnet til små butikker.

B3 & B4 affaldspressere

  • stopMeget enkel og sikker drift
  • stopUniversiel
  • stopOptager minimal plads

Til mellemstore butikker vil ballepresser B5 Wide modellen med bred ifyldningsåbning fungere. Den er designet til effektiv komprimering af store og voluminøse materialer.

B5 Wide ballepresser

  • stop50% større ifyldningsåbning sammenlignet med B3-modellen
  • stopKammeret er mere end dobbelt så stort
  • stopBallen er mere end 2,5 gange større sammenlignet med B3

B5 Wide ballepressere kan leveres med en vertikallåge (VD Vertical Door), som åbner lodret opad for at spare pladsen omkring ballepresseren. Derved er det muligt at fylde affald fra begge sider. Vil du vide mere om de forskellige typer af ballepresser låger? 

Anbefalede affaldspressere til detailhandelskæder

Dette er kun et udvalg af modeller fra en lang række af ballepressere.

Pappresser B3

Det lille areal (0,67 m2) og den samlede højde af pappresseren (1885 mm) tillader installation selv i små bagrum. En praktisk vogn, der er inkluderet, gør det nemt at transportere baller.

Tekniske specifikationer

Bramidan pappresser model B3 - pige kommer papkasser ind i kammeret

Ballepresser B4

En maskine med høj pressekraft, som effektivt komprimerer emballageaffald. Den lille ballepresser med en bredde på 940 mm og højde <2 meter fylder ikke meget.

Tekniske specifikationer

Plastpresser B4 fra Bramidan - pige fylder plastaffald ind i presseren

Affaldspresser B5 Wide

Den brede ifyldningsåbning (1 meter) gør det nemt at komprimere tomme papkasser. Selv meget store kasser kan smides direkte ind i affaldspresseren, uden at man skal skære dem i stykker.

Tekniske specifikationer

Bramidan affaldspresser B5 Wide med færdig papballe i kammeret

Betjening af ballepresseren er meget enkel

Ud over levering af maskinerne garanterer vi uddannelse af personalet.

Bramidan ballepresser B3 - ifyldning af tom papemballage

Ifyldning af affald som pap og plast ind i pressekammeret

Bramidan pappresser B3 - pige fjerner lille papballe med en ballevogn

Fjernelse af ballen fra ballepresseren

Bramidan affaldspresser B3 - transport af papballe med ballevogn

Transport af færdig papballe med en praktisk ballevogn

Undgå at spilde tid på at håndtere affald i butikken

Effektiv, enkel og hurtig komprimering af affald i ballepressere hjælper ikke kun med at spare plads i baglokalet, men reducerer også den tid, medarbejderne spilder på at skære eller folde store papkasser. På denne måde får de mere tid til kundebetjening, tage sig af lageret og udføre andre opgaver i forbindelse med deres arbejde.

Små ballepressere er fantastisk til detailhandel. Hvorfor? De er særdeles enkle og sikre, tilbyder en intuitiv betjening og har lave driftsomkostninger.

Desuden gør de det meget lettere at komprimere affald til små og lette baller, hvilket er meget vigtigt i detailsektoren. Du behøver ikke engang en palleløfter til at flytte de praktiske baller fra et sted til et andet!

Affaldspressere er maskiner, der længe har været brugt af de fleste butikker, super- og hypermarkeder på markedet, for hvem en effektiv komprimering af affald til håndterbare baller er yderst vigtigt. Takket være ballepresserne reducerer butikkerne betydeligt volumen af alle papkasser eller blødt plast, der opbevares i baglokalet.

Få endnu mere ud af din affaldspresser!

Ballepressere, der er installeret i butikker, kan udstyres med en Bramidan BRA-IN overvågningsløsning. Takket være et modem og et SIM-kort, der er installeret i maskinen, kan du få adgang til oplysninger om maskinens aktuelle fyldningsniveau, antallet af baller, der er lavet, eller om der er behov for service. Alt dette gør det muligt for dig at organisere din transport effektivt, når mængden af affald har nået en vis størrelse.

Takket være BRA-IN kan den person, der er ansvarlig for affaldshåndteringen, få et overblik i realtid over driften af alle de enheder, der er installeret hos butikkerne.

Enhver nedetid i ballepresserdriften medfører en hurtig stigning i affaldet, som hurtigt fylder baglokalet. Hvordan man undgår dette? Udnyt vores landsdækkende service. Vores servicemontører vil hjælpe dig og reparere din enhed fejl eller funktionsfejl.

​Få en ny indtægtskilde gennem effektiv affaldshåndtering

Reduktion af affald og dets volumen takket være ballepressere giver mulighed for store besparelser i mellemstore og store butikker.

For det første får butiksejerne mulighed for at reducere omkostningerne markant og samtidig øge effektiviteten af affaldshåndteringen. Takket være dette kan de opnå højere kvalitet af det sorterede og komprimerede affald til genanvendelse og dermed øge indtægterne fra videresalg heraf.

For det andet opnår butikkerne en betydelig komprimering af det affald, de producerer, hvilket reducerer volumen og giver mulighed for færre afhentninger og dermed reduktion af omkostningerne til bortskaffelse.

For det tredje giver effektiv sortering og komprimering af tom kartonnage, folie eller papir medarbejderne mulighed for at få mere tid til reelle rentable aktiviteter.

En investering i denne type maskine giver mulighed for at få en renere og mere opryddelig arbejdsplads, reducerer omkostningerne forbundet med affaldshåndtering i virksomheden markant og øger samtidig indtægterne fra videresalg af de genanvendelige materialer.

Er du på udkig efter en affaldspresser til dit baglokale?

Udforsk Bramidans brede udvalg af kompakte pressere, der er fremstilltet til brug i forskellige størrelser af butikker, der findes i detailhandelen. Vi tilbyder en gratis prøveopstilling af en ballepresser, ligesom vi også kan tilbyde en finansieringsordning med leje af maskinen. Ønsker du at høre mere? Kontakt os.

VIDEO: Se hvordan vores pressere B3 og B4 virker og hør om fordelene ved disse små maskiner.

 


Lad os rådgive dig
om den rette affaldsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up