NYHEDER fra bramidan


Sneglekomprimatorer, vertikale og horisontale pressere til distributionscentre

6 AUGUST, 2020

Affaldshåndtering i distributionscentre er en kompleks proces på flere niveauer, der kræver udvikling af en passende strategi, procedurer og frem for alt professionelt udstyr. Vertikale og horisontale ballepressere samt skruekomprimatorer i distributionscentre viser sig at være uvurderlige, når det drejer sig om at strømline logistikprocesser og optimere omkostninger forbundet med affaldshåndtering.

Distribution center with rows of cardboard boxes

Affald: Hvilke udfordringer står distributionscentre over for?

Distributionscentre står over for mange udfordringer i forhold til logistik og processer inden for affaldshåndtering. Først og fremmest genererer de mange forskellige typer affald - hovedsageligt plast og pap - hver dag. Affaldets volumen og den plads, som det optager, kan ligeledes være et problem.

Dette er dog ikke alt; et ret almindeligt problem er ineffektiv udnyttelse af medarbejdernes tid. Denne situation opstår ofte, når en affaldscontainer er placeret uden for bygningen, hvilket betyder, at medarbejderne hver dag spilder flere minutter, når de går udenfor med affald. Hvad mere er, når en medarbejder forlader produktionshallen og åbner en port eller en dør, kan dette køle hallen flere grader ned, hvilket er et særligt problem om vinteren, da det bidrager til en stigning i varmeudgifterne. Det kan også have en dårlig effekt på medarbejdernes sundhed.

Det sker, at nogle medarbejdere og ledere af distributionscentre vænner sig til den eksisterende affaldsløsning og de nuværende arbejdsgange (f.eks. daglig brug af containere placeret uden for bygningen). Dette betyder, at de ikke bemærker områder, der kan optimeres effektivt og overser de elementer i affaldshåndteringsprocesserne, der kan forenkles. I sådan en situation kan hjælpen fra nogen "udefra" være uvurderlig; en person der kan vise et nyt perspektiv og muligheder inden for affaldshåndteringen og foreslå, hvordan man løser virksomhedens udfordringer - for eksempel ved at investere i sneglekomprimatorer eller ballepressere.

Hvordan pressere og sneglekomprimatorer kan forbedre affaldshåndteringen i distributionscentre?

Professionelle komprimeringsmaskiner til affald kan lette og fremskynde logistikprocesser relateret til affaldshåndtering. Uanset om vi har at gøre med en skruekomprimator, en vertikal ballepresser eller en horisontal ballepresser, giver disse maskiner en betydeligt reduktion af den plads, som affaldet optager, og reducerer dets volumen mange gange. Samtidig har de en positiv indflydelse på organisationen og opryddeligheden af arbejdsområdet - og dermed også medarbejdernes sikkerhed.

Ballepressere og skruekomprimatorer til distributionscentre kan give virksomheder mulighed for at øge overskuddet ved at reducere omkostningerne ved bortskaffelse af brugt emballage. Sådanne maskiner reducerer også den tid, der bruges på affaldshåndtering af medarbejdere, der kan udføre andre opgaver i samme tidsrum. Ved at bruge intuitive, brugervenlige og effektive maskiner er det muligt at reducere nedetid på arbejdspladsen og sikre optimale arbejdsgange. Virksomheder, der bruger sådant komprimeringsudstyr, kan endvidere udvide deres indtægter ved at sælge de genanvendelige materialer i form af færdige, kompakte baller.

Med vertikale pressere og den mere automatiserede løsning som en sneglekomprimator, leveret af Bramidan, er du garanteret de laveste samlede totalomkostninger (TCO), hvilket gør driften af udstyret så billigt og omkostningseffektivt som muligt. Dette kan opnås, når maskinerne er udstyret med et BRA-IN-overvågningssystem, der blandt andet muliggør at et bedre overblik og nemmere budgetlægning af driftsomkostningerne. Placering af komprimeringsmaskinerne inde i produktionshallen hjælper også med at reducere interne transporter af affald med gaffeltrucks.

Hvilken maskine skal vælges - en vertikal eller horisontal ballepresser, eller måske endda en skruekomprimator?

At vælge den rigtige maskine til distributionscentre er ikke den mest enkle opgave. En vertikal ballepresser er en ideel maskine til komprimering af mindre affaldsmængder, hvilket kan vise sig at være en god løsning til mindre haller og lagre. For større distributionscentre kan større og mere effektive horisontale pressere dog fungere bedre, hvilket kan strømline mere komplekse og krævende logistikprocesser.

Horisontale kanalpressere muliggør problemfri drift takket være den kontinuerlige påfyldning af affald. De er kendetegnet ved en bred ifyldningsåbning, justerbar ballelængde og lavt støjniveau. Det er værd at tilføje, at dette er fuldautomatiske maskiner.

Den største maskine til bortskaffelse af betydelige mængder affald er sneglekomprimatoren. Den har en størrelse som en stor container og leverer den højeste effektivitet og den højeste hastighed for neddeling og komprimering af affald, hvilket giver enorme besparelser i tid og ressourcer brugt på affaldshåndtering. Skruekomprimatoren sikrer et højt niveau af komprimering takket være den separate presse- og containerenhed.

Se hvordan en vertikal ballepresser virker

 

Se hvordan en skruekomprimator virker

Se hvordan en horisontal kanalballepresser virker

 

Hvordan finder du den bedste løsning, der er skræddersyet til din virksomheds behov?

For at træffe det rette valg af en presser eller en skruekomprimator til distributionscentre er det nødvendigt at undersøge flere nøglefaktorer. Disse inkluderer:

  • done Affaldsmængde, fraktioner og størrelsen af disse
  • done Logistik og indendørs adgangsforhold
  • done Plads til rådighed for betjening af ballepresseren eller komprimatoren

At vælge en maskine til affaldskomprimering er ikke let. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte vores salgskonsulenter. Vi foretager en grundig gennemgang af din virksomheds behov, og vores specialister vil foreslå den bedste løsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen.


Lad os rådgive dig
om den rette affaldsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up