Nyheder fra bramidan


Små eller store pressere? Hvad fungerer i din virksomhed?

04 MAJ 2021

Ballestørrelsen er et af kriterierne for valg af den rette ballepresser til dit affald. Afhængigt af lagerforholdene og logistikken i din virksomhed foretrækker nogle små baller, der er nemme at håndtere, andre foretrækker store baller. Hvilken ballestørrelse passer til jeres behov?

Bramidan ballepressere små B3 og store B50 pressere og papballer

Effektiv affaldshåndtering takket være små og store pressere

Pressere muliggør effektiv reduktion i volumen af affaldet i din virksomhed og letter håndteringen. Desuden kan komprimeret affald videresælges til virksomheder, der køber råvarer. Men hvis komprimering af pap eller andet genanvendeligt affald skal skræddersys til virksomhedens behov, er det værd at vælge den rette maskine.

Bramidan pressere har forskellige tekniske specifikationer. Kontroller, hvornår du har brug for en lille presser til dit affald, og i hvilke tilfælde du skal investere i større pressere.

Overvejer du at købe en presser? Læs: Før du investerer i en presser - test den i din virksomhed!

Små pressere - lette at placere

Vores små pressere - som navnet antyder - har en kompakt og lille størrelse. Takket være deres lille design optager de kun lidt plads og kan med succes opsættes på steder med begrænset plads.

Har du et lille baglokale? På vores hjemmeside foreslår vi, hvor du kan placere din affaldspresser, så den er praktisk at bruge, og maskinen ikke gør det vanskeligt for dine medarbejdere at bevæge sig frit rundt i rummet.

Disse typer maskiner giver dig mulighed for at reducere affaldet til små, praktiske og lette baller, som kan transporteres og opbevares uden brug af specialudstyr. Baller produceret i de mindste B3 pressere eller lidt større B4 pressere kan håndteres med succes manuelt af medarbejderne. Dette reducerer investerings- og driftsomkostningerne forbundet med brug af gaffeltrucks til transport af de færdige baller.

Vægten af ​​den producerede balle i B3- og B4-presserne varierer fra 30 til 60 kg (pap) og fra 40 til 70 kg (folie). Takket være den rette indstilling kan små pressere producere baller, der vejer op til 60-70 kg. Af denne grund er den lille presser den perfekte løsning til små butikker, restauranter, tankstationer eller andre kommercielle faciliteter i mindre områder. B3- og B4-presserne er meget effektive og producerer små baller med høj densitet.

Dansk  Bramidan ballepresser model B3 kvinde fjerner papballe med vogn

Model B3

Den mindste presser i Bramidan sortimentet. Du kan nemt transportere de små baller ved hjælp af den lille vogn, der er medfølger.

Bramidan ballepresser model B4 og kvinde fjerner papballe

Model B4 

Automatisk balleudsmidning gør arbejdet lettere. Meget lavt støjniveau (<60 dB) sikrer behagelige arbejdsforhold.

Hvornår er det værd at investere i mellemstore og større pressere til dit affald?

Investering i store pressere er en fantastisk måde at reducere ressourcespild og arbejdsbyrden forbundet med opbevaring og transport af de komprimerede baller. Komprimering af større baller ved affaldskilden betyder effektive arbejdsgange. Desuden er de store baller nemme at stable og opbevare, og reducerer transportomkostningerne betydeligt i forhold til tømning af containere med ikke komprimeret affald.

Baller produceret af mellemstore Bramidan pressere - model B20 eller B30 - vejer fra 200 til 350 kg (pap) og fra 250 til 450 kg (folie). Sådanne baller kan let fjernes fra maskinen, transporteres på gaffeltrucks og opbevares på paller.

De største maskiner - f.eks. Bramidan B50 og X50 - producerer baller, der vejer fra 400 til 450 kg (pap) og fra 450 til 500 kg (folie). Ballevægten kan let justeres under opsætningen.

En stor ballepresser fungerer primært i virksomheder, der har mere lagerplads. Store baller vippes ud på paller og kan kun transporteres til opbevaring ved hjælp af gaffeltrucks. Imidlertid reducerer større og kompakte baller den tid, det tager at laste ballerne ved afhentning, og reducerer omkostningerne ved transport til genanvendelse. Takket være dette kan virksomheder spare både tid og penge på affaldshåndtering.

Det er en god løsning til store butikker, lagre og industri.

Bramidan ballepresser model B20 kvinde, der skubber papballer ud

Model B20

Balledimensionerne er optimeret til transport - de færdige baller passer på en standard Euro-palle.

Bramidan ballepresser model B30 og kvinde trækker plastballer væk

Model B30

En bred ifyldningsåbning og et stort kammer muliggør meget let komprimering af voluminøst affald.

Bramidan ballepresser model X50 og mand lægger store papkasser i presseren

Model X50

Høj pressekraft muliggør effektiv og hurtig komprimering af genanvendeligt industriaffald såsom hård plast, EPS, aluminiumsdåser og andre fraktioner.

Bramidan ballepresser model B50 og mand trækker plastballer væk med gaffeltruck

Model B50

Presseren har en bred ifyldningsåbning. Ballerne er optimeret til transport - den større ballestørrelse sikrer hurtigere fuldt læst til transport.

Leder du efter den rette presser til dine behov?

Det er ikke let at vælge den rette presser til dit affald. For at sikre at ballepresseren passer virksomhedens behov er det nødvendigt at kontrollere flere nøglefaktorer, der retfærdiggør valget af maskinen: Det drejer sig om: affaldsmængde, type og størrelse af ​​det genererede affald, logistik og plads til opbevaring af baller, plads til betjening af maskinen.

Spekulerer du på, hvilken presser der er den bedste løsning for din virksomhed? Kontakt os, udfyld kontaktformularen og få en Bramidan ballepresser gratis på prøve.


Vil du vide mere om Bramidan og vores affaldspressere? Ring eller skriv til os.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up