NYHEDER FRA bRAMIDAN


Kontorelev får en all-round uddannelse

08. SEPTEMBER 2021

Med tilknytning til både salgs- og serviceafdelingen, får Bramidans nye kontorelev Anne F. Rose et varieret og alsidigt uddannelsesforløb.

En blæksprutte i salgsafdelingen

Der er travlt hos Bramidan, og i den forbindelse har vi pr. 25 august ansat Anne Fries Rose. Hun er startet som elev i både salgs- og serviceafdelingen, hvor hun vil fungere som en delt ressource mellem Salg og Service Danmark. Så hun kommer til at beskæftige sig med en bred vifte af opgaver.

Annes rolle som ”blæksprutte” mellem Salg og Service Danmark kræver koordinering af opgaveløsninger, formidling af information, samt en udadvendt rolle med en bred kontaktflade.

Som en del af hendes elevforløb hos Bramidan vil der også være perioder med skoleophold og eksaminer.

Vi forsøger hos Bramidan at klæde vores elever godt på til at udvikle sig indenfor netop de områder, som har deres interesse. Derfor gør vi vores bedste for at udfordre vores elever og støtte dem i deres udvikling, mens de er hos os.

Selv siger Anne: "Jeg ser frem til at blive en del af Bramidan og lære både arbejdspladsen og alle mine nye kollegaer at kende. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og kan allerede nu varmt anbefale Bramidan, til andre som skulle overveje en elevplads".

Jesper Møller Andersen byder velkommen til Peter Wittrup Klug hos Bramidan

På landevejen med en Bramidan-konsulent

I løbet af de første to uger har Anne, som en del af hendes oplæring, været på besøg i de forskellige afdelinger på kontoret, samt fået en rundvisning i produktionen. Dette er med til at give en grundlæggende forståelse af Bramidan, samt et indblik i hvilke arbejdsopgaver der bliver varetaget af hvem. Derudover har hun været på tur med en af vores kørende sælgere, Ruben Risak, der er distriktchef i Sydjylland og på Fyn.

Anne fortæller: ”Det var rigtig lærerigt og sjovt at køre med min kollega Ruben, der tager sig af kunderne på Fyn og i Sydjylland. For eksempel var vi ude på lageret hos en kunde, der var glad for sin komprimator, men som skulle have udbygget sin løsning til at håndtere mere affald. Ruben fortalte mig, at han altid prøver at se, hvordan Bramidan bedst kan imødekomme kundernes behov. Og det er bare rigtig godt at mødes med dem ansigt til ansigt og komme omkring i deres virksomhed eller butik.”


Ønsker du at høre mere
om vores affaldsløsninger?

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up