Nyheder fra bRAMIDAN


Mød os på HI messen - vi har savnet at snakke med dig. Hør om vores nye BRA-IN Link. Hvad kan det bruges til?

16. SEPTEMBER 2021

Vi glæder os til nogle spændende dage i MCH messehallerne, hvor vi den 5.-7. oktober på HI messen udstiller med et par ballepressere og fortæller om vores BRA-IN Link system, som kan give dine gamle maskiner et teknologisk løft. Find os i Hal H stand nr. 6212.

Store papkasser komprimeres i Bramidan ballepresser B50 SD med glidelåge

En ballepresser med stor kapacitet og en pladsbesparende låge

På messen vil vi demonstrere vores ballepresser model B50 SD, som har en semi-automatisk låge. Det vil sige, at lågen åbner automatisk efter endt pressecyklus. Den står altid åben og gør det let til enhver tid at fyld affald ind i kammeret. Døren lukkes manuelt.

Det er en presser, som giver dig en særdeles effektiv komprimering og kompakte baller, der har de helt ideelle dimensioner til transport, når de færdige pap- eller plastballer sendes til genanvendelse. Disse baller kan have en vægt på op til 550 kg (plast).

Med en placering tæt op ad væggen og den opadgående låge, får du med denne model B50 SD affaldspresser rigtig god plads omkring maskinen. Der er fri passage for medarbejdere eller trucks, der skal forbi.

Blå komprimatorer og hånd viser BRA-IN Link fra Bramidan

Giv dine gamle maskiner en digital opdatering

Bramidans maskiner til komprimering af genanvendligt affald er kendte for lang levetid og stabil drift. Derfor kan vores ballepressere, komprimatorer eller skruekomprimatorer holde i mange år, men det er ikke ensbetydende med, at du skal gå helt glip af den uvikling, som vi hos Bramidan fortsat arbejder på hver dag.

Med input fra sælgerne i marken, der giver tilbagemeldinger på, hvad kunderne har brug for, gør vores medarbejdere i udviklingsafdelingen en stor indsats for at videreudvikle vores ballepressere, som vi selv producerer på fabrikken. Men også i samarbejdet med vores leverandør af komprimatorer, får disse maskiner løbende opdateringer og forbedringer.

Alt dette har resulteret i vores BRA-IN overvågningssystem, som vi meget gerne fortæller dig mere om. Især vil vi på messen fremhæve vores BRA-IN Link, som er beregnet til gammelt udstyr og fremmede maskiner.

BRA-IN Link tillader signaler fra udstyr med gamle styreenheder, som feks. på komprimatorer, skruekomprimatorer og horisontale ballepressere. Det er også muligt at sætte BRA-IN Link på mange fremmede maskiner, også ballepressere. Du skal være opmærksom på, at funktionaliteten kan variere afhængigt af udstyrets alder og model.

Installation og service

Vi garantererer ikke kun det rette valg af maskine til dit behov, men tilbyder også landsdækkende og hurtig service.

Vores servicemontører er dygtige og har lavet mange store installationer af komprimatorer over hele landet.

Gennem årene har vi opnået stor erfaring med komplekse løsninger, som kræver overblik og ikke mindst koordinering med bygherre og ingeniører.

Spørgsmål? Ring eller skriv.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up