Nyheder fra bRAMIDAN


Horisontale vs vertikale ballepressere - hvad skal man vælge? Læs om fordelene ved begge løsninger

08. NOVEMBER 2021

Mange virksomheder står over for problemer med affaldshåndteringen. De største udfordringer er ikke kun omkostningerne forbundet med bortskaffelse af affald, men også behovet for at udpege et sted til opbevaring og efterfølgende transport. Løsningen, der opfylder virksomhedernes behov, kunne være: horisontale og vertikale ballepressere. Få mere at vide om forskellene mellem disse to typer maskiner.

Horisontal og vertikal ballepresser fra Bramidan

Moderne og opdateret udstyr til affaldskomprimering

Industrivirksomheder, hoteller, restauranter, distributions- og lagervirksomheder og mange andre genererer store mængder affald. Den ideelle måde at reducere volumen af ​​dette affald på er at komprimere det ved hjælp af topmoderne ballepressere.

Brugen af sådanne maskiner kan give store besparelser i de totale omkostninger til affaldshåndtering. Takket være komprimeringsudstyret kan transporten optimeres - de komprimerede baller har en regelmæssig form, hvilket giver maksimal udnyttelse af læssepladsen i en lastbil. Derudover reducerer de kompakte baller omfanget af den ​​plads, der kræves til affaldsopbevaring i en virksomhed. Med den nye teknologi som vores BRA-IN løsning til overvågning af udstyret vil maskinerne også kunne optimere den daglige affaldshåndtering.

Ballepresserne på markedet til affaldskomprimering kan opdeles i to grundtyper, hvis man kigger på deres konstruktion og de fremkomne baller:

  • stopHorisontale kanalballepressere
  • stopVertikale ballepressere

Horisontale ballepressere

De bruges hovedsageligt i større forarbejdnings- og industrianlæg samt store logistik- og lagercentre. En horisontal affaldsballepresser kan bruges til at komprimere papir eller pap samt plastfolie. Sådanne ballepressere har et lavt, langt design og en bred ifyldningsåbning, som giver nem og kontinuerlig ifyldning af affald ned i kammeret.

De vigtigste funktioner ved horisontale ballepressere, der er tilgængelige i vores produktprogram, omfatter:

  • stopJusterbare arbejdsparametre giver den højeste effektivitet i driften
  • stopKontinuerlig ifyldning
  • stopPressekraft fra 20 tons til 70 tons
  • stopKomprimering af store affaldsfraktioner
  • stopVægt af en papballe fra 300 kg til 600 kg og en plastfolieballe fra 420 kg til 450 kg
  • stopFlere ifyldningsmuligheder (via transportbånd, pneumatisk, gennem væg, fra rampe og med tømmesystem)
  • stopAutomatisk afbinding af ballerne
  • stopValg af farve (ekstraudstyr ved bestilling)

Vertikale ballepressere

Du kan komprimere en lang række typer affald med disse maskiner. Vælger du en galvaniseret model, kan du endda bruge den til våde fraktioner. De galvaniserede ballepressere er lavet af holdbare, korrosionsbestandige materialer, så de kan arbejde i barske miljøer.

De vigtigste egenskaber ved Bramidan vertikale ballepressere omfatter:

  • stopNem betjening og ifyldning
  • stopHøj ydeevne - afhængig af maskinmodel kan pressekraften variere fra 3 til 50 tons
  • stopForskellige modeller til forskellige formål (til presning af pap, folie, papir, PET-flasker aluminiumsdåser, hård plast og tekstiler)
  • stopKompakte ballepresser modeller tilgængelige, ideelle til steder med begrænset plads, f.eks til placering inde i en reol på lageret
  • stopBallevægt - i de mindste modeller giver baller på 30-60 kg for pap og 40-70 kg for plastfolie, mens der fra de største maskiner tilbydes baller fra 350 kg til 600 kg og fra 400 kg til 600 kg
  • stopValg af farve (alle mulige RAL-farver)
  • stopValg af dørtype som SD (glidelåge), VD (vertikal låge), FD (vippedør) eller AD (automatisk dør)

Bramidan produktprogrammet tilbyder ballepressere med forskellige specifikationer. Med hensyn til strømforsyning tilbyder vi ballepressere med single eller trefaset.

Vertikal ballepresser fra Bramidan model X25 AD med automatisk dør fra X-serien

X25 AD ballepresser (fra X-serien - indvendige krydscylindre)

Vertikal ballepresser fra Bramidan model B30 fra B-serien

B30 ballepresser (fra B-serien - med cylindre på toppen)

Hvilken type ballepresser skal du vælge?

Både horisontale og vertikale ballepressere opfylder strenge sikkerhedsstandarder og er sikre at bruge. Når du anskaffer en ballepresser kan du tilvælge forskellige optioner. Hvis det ikke allerede er installeret fra fabrikken, kan du feks. købe og installere vores BRA-IN overvågningssystem. Et system, der hjælper dig med at forbinde, overvåge og analysere dit udstyr. Da der er mange typer ballepressere på markedet, kan du være i tvivl om, hvilken der vil opfylde dine behov.

Nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv, når du leder efter en horisontal eller vertikal ballepresser, er:

  • stopHvilke typer affald håndteres i din virksomhed og hvor store mængder?
  • stopHvor skal ballepresseren placeres?
  • stopHvad er dit budget for investeringen?

Se, hvordan vores vertikale ballepressere fungerer

Se, hvordan vores CC og HPK horisontale ballepressere fungerer

Vælg den ballepresser, der passer til dine behov

Spørgsmålet om, hvilken ballepresser der er det bedste valg for dig, vertikal eller horisontal, er svært umiddelbart at besvare. Så derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores konsulenter. De er eksperter og vil gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige maskine til din virksomhed og dine daglige behov for affaldshåndtering.

Find en pålidelig leverandør af din ballepresser!

Valg af den rigtige ballepresser afhænger af størrelsen på din virksomhed og typen og mængden af ​​affald. Vi tilbyder forskellige modeller af horisontale og vertikale ballepressere, pålidelige maskiner udviklet gennem år med fokus på høj kvalitet og ydeevne - og selvfølgelig meget høje sikkerhedsniveauer.

Når du bestiller en vertikal ballepresser, kan du vælge mellem de forskellige dørtyper og forskellige farver. Alle maskiner udmærker sig ved deres pålidelighed, høje effektivitet og enkle og sikre betjening. Kontakt os og spørg om de tekniske detaljer!

Er du ikke sikker på, hvilken vertikalballepresser der vil fungere for din virksomhed? - Du kan få den på prøve, inden du køber den. Du har også valget mellem forskellige finansieringsmuligheder - du kan købe eller leje en ballepresser.


Spørgsmål? Ring eller skriv.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up