Nyheder fra bRAMIDAN


Ballepressere til den gastronomiske sektor  - hvordan imødekommer du de daglige udfordringer med affaldshåndtering?

22. november 2021

Indenfor den gastronomiske sektor genereres der store mængder af forskellige affaldsfraktioner. Nogle af disse kan udgøre en risiko for både medarbejdere og miljøet. Af samme grund skal virksomhederne overholde reglerne vedrørende affaldshåndtering og bortskaffelse af emballage. Find ud af, hvordan du bedst klarer affaldshåndteringen, og hvorfor det er værd at bruge pålidelige og stabile ballepressere i cateringbranchen.

Kvinde og mand i restaurant spiser burgere

Hvad er affald i gastronomi sektoren?

Affaldet, der kommer fra blandt andet restauranter, består hovedsageligt af forskellige typer tomme og brugte emballager, f.eks. pap og plast. Især kan plastfraktionen udgøre en risiko for miljøet, derfor skal den genbruges. Hvis den ender i naturen, forbliver den der i hundreder af år. Dette er en af ​​mange grunde til, at det er værd at bruge ballepressere i cateringbranchen.

Hos Bramidan tilbyder vi pålidelige maskiner.

Affaldshåndtering i gastronomi sektoren - nøgleprincipper

Ejeren af ​​en cateringvirksomhed eller restaurant bør vide, hvilke principper der skal følges i affaldshåndteringen, herunder bortskaffelse af tom brugt emballage fra forsyninger til fremstillingen af mad og gatronomiske retter.

Fordele ved affaldskomprimering

  • done Færre afhentninger af fyldte mini-containere betyder reducerede omkostninger
  • done Sortering og klargøring af affald til genanvendelse giver en grønnere profil
  • done Sikre og opryddelige faciliteter i trange rum giver et bedre arbejdsmiljø

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Hvis du driver en restaurant eller en cateringvirksomhed, og du har meget brugt emballage, anbefaler vi at købe en ballepresser. I modsætning til hvad du måske tror, ​​er disse ballepressere ikke kun perfekte til affaldspapir eller pap, men også til plastfolie. I vores produktsortiment finder du blandt andet de små ballepressermodeller B3 og B4. De er perfekte til cateringbranchen, da de fylder lidt, selv i lokaler med lavt til loftet. Desuden er de nemme at betjene - vores servicemontører sørger altid for træning af dit personale, når de installerer maskinerne.

Vi tilbyder også galvaniserede modeller, såsom ballepresseren PC24 HD. Denne galvaniserede maskine er lavet til hårde miljøer, hvor der er behov for en speciel overflade. PC24 HD komprimerer PET-flasker, aluminiumsdåser og metaldåser. Alt overskyednde væske samles i det indbyggede reservoir.

Pige i gastronomisk køkken og affaldskomprimering i lille B4 ballepresser

Hvorfor skal du bruge ballepressere til at komprimere tom emballage fra restauranten?

Ud over typiske madrester til bortskaffelse genererer hver restaurant også store mængder brugt emballage. Dette omfatter både pap og folie, plast og tomme dåser eller PET-flasker. Når man planlægger affaldshåndteringen i gastronomiske lokaler, er det værd at tænke på at købe ballepressere til komprimering af disse fraktioner.

Investering i ballepressemaskiner til catering giver mange fordele, fordi:

  • stopDe er nemme, bekvemme og sikre at bruge - vores ballepressere har en bred åbning og opfylder den Europæiske EN16500 sikkerhedsstandard
  • stopDe er universelle - egnede til pap, folieemballage og aluminiumsdåser.
  • stopNår du komprimerer dit affald til baller, fylder det meget mindre, og færdige baller er nemme at opbevare. Vores små ballepressere B3 og B4 forvandler dit affald til praktiske baller, der vejer ca. 30-70 kg.
  • stopBallerne skal blot bindes af og stables, klar til din affaldsindsamler.

Dette er blot nogle af grundene til, at restauranter og cateringfirmaer bør investere i ballepressere. Kontakt os - vi viser dig fordelene ved at vælge maskiner og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig.

Ballepresseren er meget nem at betjene

Kvinde fylder blødt plastikaffald i Bramidan B4 ballepresser

Alsidig - komprimerer forskellige fraktioner

Én maskine til de mest gængse typer affald, du skal komprimere: Pap, papir og plastfolie.

Kvinde fylder papkasser i lille B3 ballepresser fra Bramidan

Nem at betjene

Nem og hurtig ifyldning. Lille maskine, der passer ind i selv små rum.

Kvinde skubber lille papballe ud fra Bramidan ballepresser model B4

Tidsbesparende presser

B4-ballepresseren har automatisk balleudsmidning. Den er hurtig og sikker i brug og har et lavt støjniveau.

Bestil pålidelige ballepressere til håndtering af din restaurants affald!

Du driver en cateringvirksomhed eller en restaurant og ønsker at skabe et effektivt affaldshåndteringssystem? Investér i en ballepresser! Kontakt os gerne. Vi har mange modeller at vælge imellem, herunder ballepressere med et kompakt design, der er ideelle til små pladser i mindre cateringvirksomheder.

Vi anbefaler også blandt andet vores modeller med specielle dørtyper som VD (vertikal låge), SD (glidelåge), FD (vippelåge) og AD (automatisk dør), som kan placeres direkte op ad væggen. Vi tilbyder både udstyr til at komprimere tør og våd emballage. Til alle ballepressere tilbyder vi professionel service for hurtig hjælp og regelmæssigt sikkerhedstjek af maskinen.


Spørgsmål? Ring eller skriv.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up