Nyheder fra Bramidan


Styrkelse af salgsholdet på Sjælland

03 FEBRUAR 2022

Vi har hos Bramidan ansat Tina Schaarup-Jensen som ny distriktschef til området Sjælland Midt. Hun skal rådgive og servicere vores kunder i dette område med de rette affaldsløsninger til mange forskellige brancher.

Tina Schaarup-Jensen står in montagen hos Bramidan sammen med Jesper Møller Andersen

Tina rådgiver kunderne om maskiner til komprimering

Den nye distriktschef hos Bramidan, Tina Schaarup-Jensen, er særdeles erfaren indenfor affaldsbranchen, hvor hun har arbejdet gennem 25 år. De første mange år hos renovationsfirmaer og skrotvirksomheder, sidenhen hos ISS. Med udgangspunkt fra Tølløse i Holbæk kommune, hvor hun er hjemhørende, vil hun køre ud til kunderne. Hun siger selv, at hun er god til at tale med andre mennesker og interesseret i at finde en løsning, som alle er glade og tilfredse med. Så kunderne tænker, at de har gjort det rigtige og fortæller andre om den gode oplevelse.

Ønsker at reducere mængden af CO2 udslip

Desuden går Tina meget op i, at hun skal sælge miljøvenlige maskiner til komprimering af genanvendeligt affald. Når de forskellige affaldsfraktioner bliver komprimeret, så har vi ikke så meget CO2 udslip. Jo mindre vi skal ud at køre på landevejene med transport af affald, jo bedre. Og det går jo fint hånd i hånd med indstillingen hos Bramidan, hvor man dagligt arbejder mod fastsatte mål til at imødekomme FN's verdensmål. Det er således til gavn for både miljøet og for kunderne, at vi ikke ligger og kører med halvtomme containere eller komprimatorer.

Netop Bramidans BRA-IN løsning hjælper med dette, har hun allerede erfaret. Vi kan vise kunderne, at vi kan måle på tingene. BRA-IN er et intelligent overvågningssystem, som kan indsamle mange slags data som feks. fyldningsgrader og status på maskinerne. Det betyder, at kunden har mulighed for at træffe hurtigere beslutniger og opnå besparelser.

Lastbil med baller på landevejen og Bramidan ballepresser

Lidt af en affaldsnørd

Den autodidakte salgskonsulent Tina har ikke nogen speciel uddannelse indenfor faget, men har lært af sine erfaringer i branchen gennem mange år. Hun kalder sig selv lidt af en "affaldsnørd". Hun har været vant til at tale kundernes sag og sikre, at de har den rigtig affaldsløsning og sørge for, at de ikke skulle give ekstra penge for transporter af affald, som var unødvendige. En fordel for dem selv og miljøet.

Tina har kendskab til mange typer affald, og har beskæftiget sig med både transport af almindeligt og farligt affald. Hun forstår at sætte sig ind i de nye regulativer, der betyder, at man skal sortere i rigtig mange fraktioner. Så det kan hurtigt blive en gevinst for kunden at få kvalificeret rådgivning om den mest effektive måde at håndtere alle disse fraktioner på. For at kunne rådgive og vejlede kunderne, er det vigtigt at vide, hvad der stilles af krav indenfor de forskellige områder og brancher.

De andre konsulenter i salgsteamet hos Bramidan er knivskarpe, kan hun allerede sige, ud fra det hun har set og hørt, men hun tror, at hun måske har en anden vinkel og tilgang til tingene, fordi hun har arbejdet så mange år med affald.

”Vi er glade for at byde Tina velkommen på holdet hos Bramidan. Hun har den gejst og erfaring, som er vigtig for succes hos vores kunder.”

— Jesper Møller Andersen, Salgsdirektør

Jesper Møller Andersen - salgsdirektør hos Bramidan

Hør mere om vores
komprimeringsløsninger.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up