Industri & produktion - Maserati

Maserati komprimerer affald fra bilkomponenter

Med fire Bramidan ballepressere på plads, har den italienske bilproducent opnået et mere opryddeligt fabriksgulv og en forbedret affaldshåndtering.

Udfordringer

  • stop Store mængder af blandet affald
  • stop Produktionslinjerne skal være konstant ryddelige
  • stop Mange daglige affaldsafhentninger

Valgte maskiner

Vertikale ballepressere model B5 Wide / B20 VD / B30 Wide

Ballevægt:

B5 Wide = 80-110 kg - pap

B20 VD = 200-250 kg - pap

B30 Wide = 375-500 kg - pap

Fordele

  • done Frigør personale
  • done Reducér pladsen som kræves til affald
  • done Sælg færdige baller for profit

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Forbedrede arbejdsgange

Italienske Maserati er legendarisk for sin banebrydende teknik og produktion af eksklusive, håndlavede biler - og aktiviteten boomer på Modena fabrikken i Italien, hvor de flotte biler produceres. Det betyder samtidig en væsentlig mængde pap og bobleplast emballage fra bilkomponenter, der skal fjernes fra områderne omkring produktionslinjerne.

Med installation af fire Bramidan ballepressere, der muliggør affaldskomprimering ved kilden, har Maserati været i stand til at rydde op på fabriksgulvet, optimere arbejdsgange og reducere antallet af affaldsopsamlinger betydeligt.

Kæmpe udfording at håndtere affald

Maserati fik anbefalet en ballepresser-løsning og kunne med den forbedre deres process med affaldshåndteringen. "En proces, hvor der var en stor margin med plads til forbedringer", indrømmer Maddelena Spagna, Miljøspecialist hos Maserati. “Især da vores affaldsindsamling er givet i entreprise til en trediepart.” Desuden har de fået et mere opryddeligt og bedre organiseret fabriksgulv.

Mand fylder plastaffald fyldes i ballepresser på Maserati fabikken

Komprimering - en øjenåbner

Bramidans italienske distributør Scalvenzi præsenterede de vertikale balle- pressere som et rentabelt alternativ. De fandt frem til de hovedområder på fabrikken, hvor installationen af de ønskede affaldspressere ville give den største optimering og forbedre medarbejdernes arbejdsgange.

Maddelena Spagna er glad. "Med støtte fra Bramidan er den oprindelige idé om at forbedre affalds- håndteringen og realisere WCM konceptet med orden og renlighed blevet til virkelighed. Vi var tilfredse, da vi så resultaterne af den første prøveperiode. Bramidan har givet os en løsning, der er hurtig, sikker og effektiv og giver os et renere produktionsområde", siger hun. For Maserati, er hastighed og enkelthed vigtige parametre. De nye ballepressere er nemme at bruge og tager ikke tiden fra arbejdet i fabrikken.

Afhentninger af affald reduceret fra 6 til 1

Idag bliver pap og bobleplast komprimeret i en affaldspresser og de færdige baller opbevaret i en container udenfor fabrikken. De daglige afhentninger af affald er reduceret fra seks til en, med betydelige besparelser i transportomkostningerne. Når affald som pap og plast først er komprimeret udgør det endvidere en højere værdi.

Vi har opnået mange fordele, bl.a. er vores montagelinjer mere opryddelige, og arbejdsgangene mere effektive på grund af hurtigere og nemmere affaldshåndtering.

Vi har også sparet omkostninger til udstyr, da vores renovatør nu kun stiller en enkelt container, der rummer 40% mere restaffald.

— Maddalena Spagna, Miljøspecialist, Maserati

Fakta om:

Maserati

Maserati er ejet af Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Fabrikken i Modena producerer berømte modeller som Maserati GranTurismo og GranCabrio, samt Alfa Romeo 4C.

Maserati logo

Maserati logo

Fakta om:

Maserati

Maserati er ejet af Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Fabrikken i Modena producerer berømte modeller som Maserati GranTurismo og GranCabrio, samt Alfa Romeo 4C.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up