Referencer - kunder som valgte os

Vort brede program af produkter i høj kvalitet imødekommer behovene for affaldshåndtering i mange brancher. Du kan læse nogle af vores kundereferencer her:


Detailhandel - mindre butikker

Argedis Total

Takket være to X25 AD ballepressere har Argedis Total reduceret papafhentninger til en sjettedel

To X25 AD pressere med automatisk dør har reduceret Argedis' papafhentninger til en sjettedel, og gjort dem i stand til at forhandle den bedste pris for deres pap.

Læs hele historien her

Statoil

Statoil frigør plads og tid med en B3 ballepresser

Efter installation af en B3 pappresser har Statoil-tankstationen i Brabrand ved Aarhus ikke længere brug for deres 2 m2 papcontainer i baglokalet. De behøver heller ikke skære papkasser op og trampe dem flade, før de bliver smidt ud.

Læs hele historien her

Würth

Pappresser øger effektiviteten og pladsen hos Würth

Ved at investere i en Bramidan X10 pappresser frigør værktøjsleverandøren Würth ressourcer i de daglige arbejdsrutiner og øger samtidig sikkerheden på arbejdspladsen.

Læs hele historien her


Detailhandel - medium butikker

Leader Price

En investering i to pappressere betyder 30% besparelse på affaldsregningen

Ved at vælge affaldspresserne B20 og X25 AD med automatisk dør fra Bramidan til deres varehus, har Leader Price reduceret deres udgifter til affaldsudstyr med 30%.

Læs hele historien her

SuperBrugsen

SuperBrugsen komprimerer bjerge af emballageaffald med to ballepressere

Personalet i SuperBrugsen udpakker dagligvarer, som leveres to gange om ugen. De kan hurtigt rydde pakkeaffaldet af vejen ved hjælp af to ballepressere. Det holder lagerrummet rent og ryddeligt.

Læs hele historien her

Ace Hardware

Presser sparer Ace Hardware for betydelige omkostniger til vedligeholdelse

Ved at investere i en X25-ballepresser forventer Ace Hardware at bruge mindre på reparationer og service sammenlignet med deres gamle ballepresser.

Læs hele historien her

Groenrijk Garden Centre

Groenrijk havecenter sparer årligt 9000 kr. på containerleje med en ballepresser

En B20 affaldspresser har erstattet behovet for en container til at opbevare Groenrijks affald. Det betyder en årlig besparelse på næsten 9000 kr. - og presseren har tjent sig selv ind igen på blot fem år.

Læs hele historien her

Norauto

Norauto får 50% mere plads med en ballepresser

Norauto er en fransk kæde af autoværksteder. De har med en X25 pappresser fået 50% mere plads på lageret, hvor tom emballage før optog pladsen. De har også opnået økonomiske besparelser ifm. leje af containere og affaldsafhentninger.

Læs hele historien her

Æ Gårne havecenter

Æ Gårne havecenter frigør en time i de daglige gøremål med en X30

To Bramidan X30'ere har gjort Gaarnes affaldshåndtering så effektv, at de sparer mere end en time hver dag fra affaldshåndtering.

Læs hele historien her


Detailhandel - store butikker

Media Markt

X30 pressere reducerer årlige omkostninger med 2,6 millioner kr.

Efter at den hollandske elektronikkæde installerede X30 ballepressere i alle sine butikker, har virksomheden reduceret antallet af afhentninger med 40% og sparer nu 2,6 millioner kr. årligt.

Læs hele historien her

OBI

OBI tjener penge på at sælge deres affaldsballer

I stedet for at bruge tid og penge på at komme af med deres affald, valgte det ungarske byggemarked OBI en Bramidan X30 pappresser og har vendt udgift til indtjening ved at sælge de færdige baller.

Læs hele historien her


Industri & produktion

Prairie State Group

Prairie State Group sparer mere end 7500 kr. hver måned med en B30 Wide pappresser

En investering i en B30 Wide ballepresser betyder at etiketfabrikanten Prairie State Group sparer mere end 7500 kr. på deres månedlige affaldsregning - og forbedrer genbruget med 40%.

Læs hele historien her

Cosmeva

Årlig seks-cifret besparelse takket være X30 pressere

Syv fuld-automatiske Bramidan X30 AD'ere installeret ved siden af de største affaldskilder i fabrikken betyder, at den franske kosmetikproducent Cosmeva sparer tre medarbejdere fra den daglige affaldshåndtering, hvilket er en årlig besparelse på mere end 1,2 millioner kr.

Læs hele historien her

Citizens of Humanity

Citizens of Humanity bruger en B30 Wide maskine til at frigøre personale fra affaldsopgaver

Med en B30 Wide på fabriksgulvet er arbejdsgangene blevet så effektive, at den Los Angeles-baserede denimproducent Citizens of Humanity sparer en medarbejder dagligt.

Læs hele historien her

Maserati

Ballepresser kapper Maseratis affaldsafhentnger til en sjettedel

Den italienske bilfabrikant Maserati investerede i affaldspressere fra Bramidan og reducerede antallet af interne affaldsafhentninger til en sjettedel. De sparer tilmed på containerleje.

Læs hele historien her

Method Home

Ambitiøst affaldsmål er opnåeligt for Method Home med ballepressere

Sæbeproducenten Method Home, som ligger i Chicago, har svoret, aldrig at sende affald på lossepladsen. Med en affaldspresser sorterere de grundigt produktionsaffaldet for at nå løftet.

Læs hele historien her

Nitta

PVC-støv er intet problem for B5 Wide ballepresser

At genbruge store sække med PVC-støv er en beskidt affære. Med en B5 Wide ballepresser, nyder Nittas ansatte støvfri affaldshåndtering.

Læs hele historien her

Beck Pack

Fra fem-cifret affaldsregning til profit med en ballepresser

En horisontal ballepresser fra Bramidan gør emballeringsproducnten Beck Pack i stand til at sælge færdige papballer og dermed forvandle årlige udgifter på mere end 100.000 kr. til en indtægt.

Læs hele historien her

Rewair

Bramidan X30 ballepresser frigør op til en time i RewAirs daglige drift

Med en X30 på plads på fabriksgulvet behøver medarbejdere hos RewAir ikke længere slæbe affaldet ud til udendørs containere. Det sparer dem i sidste ende for en time hver dag.

Læs hele historien her

Sauer-Danfoss

Pappressere booster produktiviteten hos Sauer-Danfoss

Med tilføjelsen af 10 Bramidan maskiner i Sauer-Danfoss' fabrik er oprydningen af affald fra produktionen blevet så effektiv, at den overordnede produktivitet er steget.

Læs hele historien her

Scheria Verdienst

Scheria Verdienst oplever omgående positv effekt ved at balle affald

Den hollandske kødproducent Scheria Verdienst kendte ikke til fordelene ved en ballepresser og prøvede en X30 presser gratis. Fordelene var øjeblikkelige og snart investerede de i flere maskiner.

Læs hele historien her

Sunarc Technology A/S

Ballepressere forbedrer arbejdsflowet og frigør op til 30 minutter dagligt

Siden Sunarc Technology A/S investerede i fire ballepressere til produktionen, har ansatte fundet 30 minutter ekstra til andre daglige gøremål.

Læs hele historien her

Tissot

Kanalballerpresser frigør 200 minutter dagligt

Effektivitet og den interne logistik forbedrede så meget efter installationen af en kanalballepresser at den schweisiske urmager Tissot fandt mere end 200 minutter i de daglige procedurer.

Læs hele historien her


Distribution & Logistik

Bravilor

Fordelene ved ballepresnng er så mange at en presser bliver til seks

Efter de investerede i en X16 pappresser oplevede kaffemaskine-fabrikanten Bravilor så store forbedringer i produktiviteten, at en investering i yderligere fem maskiner var det eneste rigtige.

Læs hele historien her

Louis Vuitton

Louis Vuitton skærer deres månedlige affaldsregning med 11.000 kr.

Fra daglige affaldsafhentninger til en gang ugenligt og en udgiftspost reduceret med 11.000 kr. Det er virkeligheden efter at Louis Vuitton udstyrede deres parisiske hovedkvarter med en X25 pappresser fra Bramidan.

Læs hele historien her

Chicago Tech

Chicago Tech genanvender mere pap med en B30 Wide ballepresser

Alt pap genanvendes med en Bramidan B30 Wide ballepresser, og Chicaco Tech får flere penge for deres sorterede højt-komprimerede baller.

Læs hele historien her

Prime Cargo

Prime Cargos skruekomprimatorer halverer antallet af affaldsafhentninger

Siden de fik en skruekomprimator-løsning kan Prime Cargo opbevare dobbelt så meget pap. Det har halveret antallet af affaldsafhentninger.

Læs hele historen her

Zackenberg

Ingen tønde efterlades i Nordpolen med en speciallavet tøndepresser

Når forskerne forlader Zackenberg forskningscenter for vinteren, komprimerer de olietønder med en speciallavet Bramidan tøndepresser og tager dem med hjem for at beskytte miljøet.

Læs hele historien her

Herkos

B5 Wide ballepresser kapper affaldstømningerne til en tiendedel

Bildels-distributøren Herkos installerede en B5 Wide inde i deres distributionscenter. Det overflødiggjorde deres store udendørscontainer og kappede affaldstømningerne til blot hver anden måned - eller til en tiendedel.

Læs hele historien her


Webshop distribution

Marshal Wallets

Ikke mere tidsspilde for personalet hos Marshal Wallets

Ved at installere en Bramidan B3 ballepresser indendørs er Marshal Wallets kommet tidsspilde til livs for personalet skal ikke slæbe papkasser til en udendørs container.

Læs hele historien her


Restauranter

Deloitte

X10 afløser to 1100-liters affaldscontainere

Takket være en X10 ballepresser komprimerer Deloitte deres affald i huset og har ikke længere brug for +1000 liters affaldscontainere til pap. Ydermere er afhentningerne reduceret til en femtedel.

Læs hele historien her

Eiffel Tower

Ikke flere overfyldte containere i Eiffeltårnet

To X25 ballepressere fra Bramidan komprimerer hver uge et ton pap hos Eiffeltårnet. Nu er den begrænsede opbevaringsplads under tårnet fri for containere og altid ren og ryddet.

Læs hele historien her

Falster Golf Club

Bramidan ballepresser er en sikker og nem løsning til affald

Falster Golfklub rydder nemt tom emballageaffald af vejen med den lille B5 Wide pappresser. Samtidig betyder presseren, at de sparer plads og forbedrer sikkerheden på området.

Læs hele historien her

keyboard_arrow_up