Detail handel mindre butikker - argedis total

De franske Total servicestationer fik  Bramidans X25 AD ballepressere

Takket være X25 AD affaldspresserne, har Argedis kunnet reducere sine affaldsafhentninger til en femtedel, og personalet har glæde af en højere sikkerhed og en renere affaldsløsning.

Udfordringer

  • stop Tid brugt på affaldshåndtering
  • stop Høje omkostninger på afhentning
  • stop Lagerhåndtering vigtig i tidsrum med spidsbelastning
  • stop Virksomhedens miljøpolitik

Valgte maskiner

Vertikal ballepresser model X25 AD med automatisk dør og digital autolås.

Ifyldningsåbning: 1090 x 530 mm

Ballevægt: 200-300 kg - pap

Fordele

  • done Færre affaldsafhentninger (6:1)
  • done Bedre pris for pap
  • done Sikkert og rent arbejdsmiljø

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Lagerhåndtering var et problem

Argedis, et datterselskab i Gruppen Total, driver en række tankstationer i Frankrig. De har en politik om et højt serviceniveau og kvalitetsprodukter til deres kunder, med stadigt større fokus på miljøet.

"Der er mange udfordringer", bekræfter afdelingsleder ved Aire de Bures. "Tankstationen er åben 24 timer om dagen, 360 dage om året, og vi skal hele tiden levere et højt serviceniveau i rene omgivelser." Lagerstyring er også et nøgleord, da tankstationens aktiviteter er koncentreret om myldretiden og feriesæsonens afrejser. Affaldsvolumen har derfor stor indflydelse på tankstationen med dens placering ved den travle motorvej, som forbinder Normandiet med Paris

Dyr indsamling af affald

For ikke så længe siden brugte man en container til indsamling af papaffaldet. Omkostningerne til fjernelse af affald var store - op til 200 Euro per afhentning. Containeren fyldte meget, hvilket gjorde det svært at indføre optimale arbejdsforhold på den meget begrænsede plads. Til sidst stod personalet overfor problemer med sikkerhed og hygiene, hvilket ikke var i tråd med den kvalitet og miljøstandard, man forventede af Argedis.

Medarbejder sortere papaffald ved siden af pappresser

Afhentninger skåret ned til en femtedel

Idag har man - ligesom andre steder som Aire du Bures, - erstattet containerne med Bramidan X25 AD ballepressere, som har hjulpet med at skære ned på antallet af afhentninger - fra seks til én. Hver tankstation har et affaldsdepot med plads til 8 færdige papballer, svarende til 2 tons genanvendeligt affald. Den anselige volumen har nu gjort det muligt for Argedis at forhandle sig frem til særdeles gode priser for det genanvendelige affald.

Endvidere er X25 AD ballepresseren, som ikke optager ret meget plads, installeret på lageret ved siden af butikken, hvilket betyder en forbedring af den interne logistik og arbejdsgang. Det er kun godkendt personale udstyret med en personlig kode, der kan betjene presseren. Endnu en sikker løsning fra Bramidan.

Det er vores ansvar at levere tjenester på højeste niveau i et sikkert og rent miljø.

— Aire de Bures, Site Manager, Argedis

Fakta om:

Argedis Total

Argedis is a 100% subsidiary of the french oil giant Total and is a leading company for fuel and catering services on motorways. Argedis supplies operational management to more than 157 service stations in France. The company employs 2800 employees and realizes a turnover of 257 M €.

Argedis Total logo

Facts:

Argedis Total

Argedis is a 100% subsidiary of the french oil giant Total and is a leading company for fuel and catering services on motorways. Argedis supplies operational management to more than 157 service stations in France. The company employs 2800 employees and realizes a turnover of 257 M €.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up