Industri & produktion - Cosmeva

Cosmeva fik 7 ballepressere model X30 AD med fuld automatisk låge

For at styrke deres politik om genanvendelse af affald, værdisætning og flow optimering, har Cosmeva, producent af kosmetik produkter, investeret i 7 ballepressere fra Bramidan med fuldautomatisk låge.

Udfordringer

  • stop Strenge politikker for genanvendelse
  • stop Ineffektiv og centraliseret komprimering
  • stop Utilstrækkelige muligheder for affaldssortering

Valgte maskiner

Vertikal pappresser model X30 AD

Ifyldningsåbning: 1090 x 655 mm

Ballevægt: 280-350 kg - pap

Fordele

  • done Mindre affaldsregning
  • done Renere og mere sikker arbejdsmiljø
  • done Øgede genbrugsrater

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Central affaldskomprimering udenfor var alt for dyrt

Indtil for nyligt satte Cosmeva deres lid til en kompleks intern organisation til at tage sig af deres pap- og plastaffald. Hver eneste produktionsenhed generede en betydlig mængde af pap- og plastaffald.

Truckførerne var fuldt optaget af at indsamle affald fra hvert enkelt arbejdssted for at køre det udenfor i komprimatorer og vippecontainere.

"Turene frem og tilbage foregik konstant", indrømmer M. Fontaine, der er ansvarlig for projektet for sundhed, sikkerhed og miljø (HSE) i virksomheden. "Desuden gav de store mængder materialer, der genereres på stedet, os ikke mulighed for at have en nøjagtig overvågning af de mængder, der genereres på stedet", forklarer han. Endelig gav manglen på selektiv sortering ikke Cosmeva mulighed for at få størst mulig indtjening ud af deres pap- og plastaffald.

Årlig besparelse på 170,000 Euro

I slutningen af 2013, besluttede Cosmeva sig for at udstyre fabrikken med 7 ballepresser af modellen X30 AD (Automatisk dør) fra Bramidan, for at optimere deres interne logistik. "Ballepresserne blev placeret ved de produktionslinjer med mest affald", forklarer M. Fontaine. "De hjalp omgående med at øge effektiviteten i affaldsindsamlingen på stedet, og vi gik fra 4 til 1 person til den daglige håndtering."

Kvindelig medarbejder med hårnet fylder pap i ballepresser hos Cosmeva

Hver maskine producerer papballer på minimum 300 kg. Ballerne bliver opbevaret indtil afhentning i fuldloads én gang om ugen. Dette system har gjort det muligt at reducere transport- og lejeomkostninger med 20,000€ om året. På samme tid øgede firmaet værdien af deres papaffald med 100% til over 90€ per ton.

Eksklusiv investeringen i de 7 ballepresser, er Cosmevas årlige besparelse anslået til at overstige 170,000€.

Mindre kuldioxid udledning

Fra et miljømæssigt synspunkt, gjorde de vertikale pressere det muligt at reducere kuldioxid udledningen til en tolvte-del på grund af reduktionen i afhentningerne af affald. Mens de interne udgifter reduceredes, fjernede det også mellemled som affaldsselskaber, og en direkte dialog mellem papirfabrikken og Cosmeva blev etableret.

Ballepresserne hjalp os med at øge effektiviteten af vores affaldsindsamling og dermed reducere fra 4 til 1 person til håndteringen.

— M. Fontaine, Leder af Health Safety and Environment afdelingen, Cosmeva

Fakta om:

Cosmeva

Cosmeva er et datterselskab i Fareva Gruppen, en af verdens førende underleverandører indenfor "Industri og husholdning, kosmetik og medicinalvarer". Firmaet er placeret i Paris. Deres fabrik udfører underentreprise opgaver som produktion og pakning af skønhedsprodukter til alle større spillere på markedet indenfor kosmetikbranchen.

Cosmeva logo

Cosmeva logo

Fakta om:

Cosmeva

Cosmeva er et datterselskab i Fareva Gruppen, en af verdens førende underleverandører indenfor "Industri og husholdning, kosmetik og medicinalvarer". Firmaet er placeret i Paris. Deres fabrik udfører underentreprise opgaver som produktion og pakning af skønhedsprodukter til alle større spillere på markedet indenfor kosmetikbranchen.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up