Restaurant - Deloitte

Bramidan hjælper Deloitte med at håndtere reduktion i pedel-besøg

En drastisk reduktion i bygningsforvaltningen betød at Deloitte havde brug for en effektiv løsning til deres papaffald. Svaret var en Bramidan X10 pappresser.

Udfordringer

  • stop Dyre daglige containerafhentninger
  • stop Mange brugere med forskellig baggrund
  • stop Begrænset plads til rådighed

Valgte maskiner

Vertikal ballepresser model X10, lille effektiv maskine

Ifyldningsåbning: 800 x 610 mm

Ballevægt: 70-90 kg - pap

Fordele

  • done Optimal komprimering
  • done Nem at betjene
  • done Tidsbesparende løsning

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Ballepresser hjælper Deloitte med at håndtere reduktion i facility management

I oktober 2016 flyttede Esbjerg-afdelingen af det internationale revisionsfirma Deloitte og 120 medarbejdere ind i et nybygget 4.100 m2 stort domicil på havnen.

Flytningen betød samtidig en omstrukturering af af afdelingens bygningsforvaltning. Afdelingen tilsluttede sig nemlig en national aftale med de øvrige danske Deloitte-afdelinger. Aftalen betød en reduktion i afdelingens pedel, som blev skåret ned fra daglige besøg til et eller to besøg om ugen.

"Vores nye bygning og reduktionen i vores pedel-besøg betød, at vi stod overfor nye udfordringer. Med færre hænder til at hjælpe med de praktiske gøremål i løbet af ugen, var vi nødt til at finde en nem og effektiv løsning til vores affald, så det ikke ville hobe sig op," forklarer Karina Langmack, Manager hos Deloitte.

Skar kasser op for at undgå container overløb

Tidligere havde Deloitte to 1100-liters-containere,
som blev tømt en gang om ugen. For at undgå, at containerne løb over, skar de papkasser op med hobbyknive, før de smed dem ud.

"Vi har vores egen kantine, som får leveret friske råvarer hver dag og dermed producerer en masse papaffald. Den måde vi håndterede pap på før, var
både besværlig og kostede os meget tid."

Canteen employee opens cardboard boxes with Tulip meat products

X10 passede perfekt

Deloitte havde brug for en løsning, som kunne håndtere alt deres brugte pap, men som var nem at betjene. Derudover var de udfordret på pladsen, for løsningen skulle ideelt placeres i parkeringskælderen, hvor de har deres vareindlevering. Svaret var Bramidans X10 ballepresser.

X10'eren måler blot 1900 mm i højden og passede derfor perfekt: “Den er meget nem at betjene, hvilket betyder, at alle i bygningen kan bruge den; og så kan den stå i kælderen ved siden af vores vareindlevering - vores størete affaldskilde - hvilket sparer os meget tid, når vi håndterer de daglige leveringer,” siger Karina Langmack.

Affaldsafhentninger reduceret til en femtedel

Efter de installerede X10 pappresseren fra Bramidan, har Deloitte reduceret deres affaldsafhentninger
fra én gang om ugen til hver femte eller sjette uge.

Mens de tidligere fyldte to 1100-liters-containere til randen hver uge, producerer de nu en papballe hver tiende dag.

Den lette affaldshåndtering betyder også, at pedellen kan bruge sin reducerede tid i afdelingen mere
effektivt, fordi han ikke skal håndtere pap.

For Deloitte var beslutningen om at installere en Bramidan affaldspresser ikke svær, fordi det har betydet en markant besparelse på affaldsafhentning, som er blevet reduceret til en femtedel, og en bedre udnyttelse af personalets tid og kræfter.

Den er meget nem at betjene, hvilket betyder, at alle i bygningen kan bruge den; og så kan den stå i kælderen ved siden af vores vareindlevering - vores største affaldskilde - hvilket sparer os meget tid, når vi håndterer de daglige leveringer.

— Karina Langmack, Manager, Deloitte

Fakta om:

Deloitte

Deloitte er verdens største internationale revisions- og rådgivningsfirma. Deloitte er et fælles brand, som uafhængige firmaer kan tilslutte sig og derigennem samarbejde med de øvrige Deloitte-virksomheder om at yde revision, skatterådgivning, konsulentbistand, finansiel rådgivning, risikostyring og lignende ydelser i mere end 150 lande.

Fakta om:

Deloitte

Deloitte er verdens største internationale revisions- og rådgivningsfirma. Deloitte er et fælles brand, som uafhængige firmaer kan tilslutte sig og derigennem samarbejde med de øvrige Deloitte-virksomheder om at yde revision, skatterådgivning, konsulentbistand, finansiel rådgivning, risikostyring og lignende ydelser i mere end 150 lande.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up