Detail handel medium butikker - Groenrijk Garden Centre

"Herman Herman" holder Groenrijk havecenter pænt og ordentligt

Pap, plastik og plantebakker spredt over det hele - det var et tilbagevendende problem i havecenteret, hvor vinden jævnligt pisker over landskabet. Men nu, hvor man bruger en B20 ballepresser, er udenomsarealerne altid pæne og ryddelige.

Udfordringer

  • stop Udendørs løsning problematisk
  • stop Store mængder af tom emballage
  • stop Mange brugere af maskinen

Valgte maskiner

Vertikal ballepresser B20

Ballevægt pap: 200-250 kg

Ballevægt plastik: 250-300 kg

Fordele

  • done Betydelige besparelser på containerleje
  • done Hurtig genindtjening på investeringen
  • done Rene og ryddelige faciliteter

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Ballepresser holder Groenrijk havecenter pænt og opryddeligt

På Groenrijk Havecenter i Zuidoostbeemster stopper aktiviteterne aldrig. Havecenteret dækker et areal på halvanden hektarer, fordelt mellem åbne arealer og drivhuse.

"Vi sælger alle mulige udendørs- og indendørsartikler til hjemmet," forklarer Gert Jan Waterhout, havecenterets ejer og direktør. Centeret tiltrækker årligt omkring hundredetusinde kunder, som kommer for at købe indendørs og udendørs planter og blomster, kæledyrsartikler, sten, grus, dekorationer og gaveartikler samt møbler.

Dette medfører en tilsvarende stor mængde af indpakningsmaterialer. Gert Jan Waterhout siger: "Især varer fra Kina har ofte tre lag indpakning. Hver uge har vi mellem fem og ti kubikmeter pap og to kubikmeter plastik. Vi plejede at komme af med det hele i to containere. Det, der ikke var plads til, blev stablet ved siden af containerne - men der skulle selvfølgelig kun et vindpust til at blæse det rundt over det hele. Jeg ville af med det skrammel!”

Intet affald stilles udenfor længere

Gert Jan Waterhout havde allerede hørt lidt om ballepressere. Han lavede lidt research på internettet, bad om nogle tilbud og valgte endelig en Bramidan B20, en meget kraftfuld maskine. Efter ca. seks uger var både han, rengøringspersonalet og resten af medarbejderne meget tilfredse.

B16'eren er placeret på lageret, og alt pap bliver fyldt i med det samme. Plastik bliver først samlet i store sække og senere komprimeret til baller. Intet stilles udenfor længere. For kunderne, som bestiller havemøbler, er det en lykke, at Groenrijk Havecenter fjerner de enorme mængder emballage - det forsvinder også i B20'eren.

Komprimerede papballer og medarbejder står udenfor Groenrijk havecenteret

En ballepresser med et kælenavn

Gert Jan Waterhout sætter ballerne af brugt papir og plastik på sin lastbil og kører dem til genbrugsselskabet, som ligger i nærheden. Han er endnu ikke sikker på, hvilken pris han vil få for dem - men i hvert fald har han årligt sparet 1.200 Euro i containerleje. Maskinen har tjent sig selv ind i løbet af fem år. Som Gert Jan Waterhout formulerer det: "Jeg kan ikke se, at det kunne være nemmere!"

Som en kuriositet har ballepresseren i Groenrijk Havecenter et navn. Maskinen er blevet døbt Herman Herman, opkaldt efter den rengøringsassistent, som betjener den, og som har det med at gentage ting to gange. Gert Jan Waterhout siger: "Herman synes, det er en skøn maskine, og han er enormt stolt over, at maskinen er opkaldt efter ham. Han har ingen problemer med at betjene den, det kan simpelthen ikke gå galt. Og vigtigst af alt: Den har en pæn gul farve!”

Hver uge har vi mellem fem og ti kubikmeter pap og to kubikmeter plastik.

— Gert Jan Waterhout, Ejer og direktør, Havecenteret Groenrijk

Fakta om:

Groenrijk Havecenter

Havecenteret, som er del af en franchisekæde, er beliggende i udkanten af Zuidoostbeemster i Holland. Virksomheden blev grundlagt i 1963 og sælger alle mulige ting til hjemmet, både indendørs og indendørs. Afdelingerne er inddelt i interiør, exteriør, atmosfære, kæledyr, akvarier og havemøbler. Virksomheden har 14 medarbejdere.

Groenrijk Havecenter logo

Groenrijk Havecenter logo

Fakta om:

Groenrijk Havecenter

Havecenteret, som er del af en franchisekæde, er beliggende i udkanten af Zuidoostbeemster i Holland. Virksomheden blev grundlagt i 1963 og sælger alle mulige ting til hjemmet, både indendørs og indendørs. Afdelingerne er inddelt i interiør, exteriør, atmosfære, kæledyr, akvarier og havemøbler. Virksomheden har 14 medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up