Distribution & Logistik - Herko

Herko sparer tid og penge med en B5 W ballepresser

Reservedelsfirmaet Herko, med placering i Miami i Florida, sparede tid og plads efter at have installeret en B5 W ballepresser til pap.

Udfordringer

  • stop Penge brugt på affaldstømninger
  • stop Ineffektiv intern logistik
  • stop Mindre mændger af genanvendelige materialer

Valgte maskiner

Vertikal pappresser model B5 Wide

Ifyldningsåbning: 1000 x 500 mm

Ballevægt: 80-110 kg - cardboard

Fordele

  • done Minimér afstanden mellem affaldskilden og ballepresser
  • done Reducér antallet af affaldsafhentninger
  • done Automatisk notifikation til renovatøren

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Herko sparer tid og penge med en B5 W ballepresser

Herko, der er distributør af reservedele til OEM og markedet for brugte reservedele, behandler nu deres affald som en integreret del af arbejdsgangen. Placeringen af en B5 W ballepresser fra Bramidan tæt på affaldskilden, optimerede øjeblikkeligt deres affaldshåndtering fra et logistisk og økonomisk synspunkt.

Stor reduktion i antallet af afhentninger

Før indkøbet af ballepresseren, generede Herko Automotive Group omkring 70-90 kg pap om dagen og kom dette i deres 12 fods container på parkeringspladsen. Denne løsning var både tids- og pladskrævende, men ved at anvende en lille ballepresser, minimerede de afstanden fra affaldskilden til ballepresseren og reducerede antallet af renovatørens afhentninger. Kort fortalt blev Herko´s pap afhentet 2-3 gange om ugen, hvorimod efter installeringen af ballepresseren er antallet af afhentninger reduceret til kun én gang hver anden måned når 12 papballer er klar.

Kammeret på ballepresser B5 Wide bliver fyldt af en ansat

"Vores affaldshåndtering var ikke optimal, før vi købte ballepresseren. Vores medarbejdere var nødt til at gå udenfor med pappet, hvilket var tidskrævende og ineffektivt, fordi vi fik pappet afhentet flere gange hver eneste uge. Med en ballepresser fra Bramidan er antallet af afhentninger nu reduceret til en gang om måneden", fortæller Nelsy Perez fra Herko.

GSM løsningen optimerer logistikken

Som alle andre ballepressere fra Bramidan, har Herko´s B5 W ballepresser en GSM løsning installeret. Dette trådløse overvågningssystem bliver betjent via et mobilt netværk, hvilket til enhver tid tillader Bramidan´s service afdeling at overvåge ballepresseren, samt blive informeret hvis ikke ballepresseren kører optimalt. Hos Herko anvendes GSM løsningen til at informere renovatøren via email, hver gang 12 baller er blevet komprimeret og står klar til afhentning.

Nem at installere

B5 W er en lille ballepresser, som er blevet udviklet specielt til virksomheder med mindre mængder genanvendelige materialer, men som stadig har brug for en presser til at håndtere de omfangsrige materialer. Maskinen er karakteriseret ved den brede indfyldningsåbning på en meter, hvilket er en fordel, når der skal håndteres større papkasser.

Vores affaldsløsning var ikke optimal, før vi købte ballepresseren fra Bramidan.

— Nelsy Perez, Herko

Fakta om:

Herko

Herko Automotive Group, Inc. specialiserer sig i at distribuere bilkomponenter til fabrikanter og eftermarkedet. Herko blev grundlagt i april 1988 i Miami, Florida. Virksomheden distribuerer dele til kunder i USA, Canada, Mexico, Centralamerika og Caribien, Sydamerika, Europa, Mellemøsten og Australien.

Herko logo

Herko logo

Fakta om:

Herko

Herko Automotive Group, Inc. specialiserer sig i at distribuere bilkomponenter til fabrikanter og eftermarkedet. Herko blev grundlagt i april 1988 i Miami, Florida. Virksomheden distribuerer dele til kunder i USA, Canada, Mexico, Centralamerika og Caribien, Sydamerika, Europa, Mellemøsten og Australien.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up