Detail handel medium butikker - Leader price

Discountkæden Leader Price fik en ballepresser løsning til deres affald

Da discount giganten indenfor detail handlen, Leader Price, ledte efter en effektiv affaldhåndteringsløsning til at erstatte deres daværende roto-presser, valgte de ballepressere fra Bramidan.

Udfordringer

  • stop Ufleksibel skruekomprimator-løsning
  • stop Høje vedligeholdelsesomkostninger
  • stop Mange afhentninger hver uge

Valgte maskiner

Vertikal affaldspresser X25 AD med fuldautomatisk låge og B20

Ballevægt: 

X25 AD = 200-300 kg - pap

B20 = 200-250 kg - pap

Fordele

  • done Direkte besparelse på 30% på udstyr
  • done Årlig besparelse på 4.400 kr på vedligeholdelse
  • done Øget værdi af pap til genbrug

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Betydigt billigere vedligeholdelse med en ballepresser

Med mere end 700 m2 salgsareal har detailkæden Leader Price et stort flow af dagligvarer og affald fra vareudpakning. De plejede at bruge roto-komprimatorer til al deres pap- og plastaffald. En tidskrævende og dyr løsning.

Leader Price indkøber Cresson udtaler: "Roto-pressere er en dyr investering, der samtidig kræver en fuldservice kontrakt, fordi maskinerne skal gennemses hvert kvartal. Dette koster yderligere 700€ om året pr. enhed."

Hertil kommer udgifterne til forbrugsartikler - 1,100 liter plastiksække bliver der brugt til både plast- og papafffald, og disse skal udskiftes jævnligt.

Afdækning af logistik behovene

Logistik udfordringerne begyndte at blive kritiske. Personalet fra Leader Price mødte gentagne problemer med at stable de uhåndterlige sække med papaffald. Eftersom lagerkapaciteten var begrænset, nødvendiggjorde dette et tiltagende antal af afhentninger.

Man måtte med roto-presseren også gå på kompromi med hensyn til arbejdsmiljøet, da maskinenerne behøver vand for at forhindre støvet i at sprede sig inde i varehuset, mens pappet bliver findelt. "Denne løsning var ikke holdbar i længden miljømæssigt, med udsigt til mangel på vand" forklarede Cresson.

Færdig komprimeret papballe foran gul Bramidan ballepresser

En ballepresser løsning - og 30% sparet!

Ved at vælge B20 og X25 ballepresserne fra Bramidan, var Leader Price i stand til at reducere deres udgifter til nyt udstyr med 30%. Vedligeholdelsesomkostningerne blev ligeledes formindsket markant, da disse særdeles pålidelige ballepressere kun behøver et årligt servicecheck.

På produktionsiden har ballepresserne fra Bramidan bidraget til en forøgelse af papværdien, da materialet ikke længere er opblødt af vand. Ydermere kan Leader Price butikkerne nu stable op til tre færdig komprimerede baller i højden inde på lageret. Dette reducerer det gennemsnitlige antal af afhentninger til en gang om ugen.

Idag bliver både pap og plastik komprimeret med den samme maskine, hvilket resulterer i markante pladsbesparelser, fordi grundarealet af B20 og X25 AD er betydeligt mindre end roto-presseren.

Det bedste af det hele er, at personalet nu nyder godt af bedre arbejdsforhold. De nye ballepressere er mere støjsvage og tørre end deres forgænger, hvilket fjerner de lugtgener, der var forbundet med mug i det tidligere våde papaffald.

Klare fordele

For Leader Price tilbyder denne affaldsløsning klare fordele: En fornuftig investering med besparelser på flere niveauer, lige fra vedligeholdelsesomkostninger til øget indtjening på genbrugspappet. De har også mere plads til rådighed til opbevaring og forbedrede arbejdsvilkår.

Vi sparede 30% på omkostningerne ved nyt udstyr.

— Hr. Cresson, Indkøber, Leader Price

Fakta om:

Leader Price

Med et salgsareal på 700m2, hvilket er en anelse større gennemsnits gulvareal end konkurrenternes, er Leader Price to til fire gange større end traditionelle discountbutikker. Idag har virksomheden mere end 550 butikker over hele Frankrig og satser på at have 1000 butikker inden 2014.

Leader Price logo

Leader Price logo

Fakta om:

Leader Price

Med et salgsareal på 700m2, hvilket er en anelse større gennemsnits gulvareal end konkurrenternes, er Leader Price to til fire gange større end traditionelle discountbutikker. Idag har virksomheden mere end 550 butikker over hele Frankrig og satser på at have 1000 butikker inden 2014.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up