Distribution & Logistik - prime cargo

Når ompakning af varer skal være effektiv og hurtig

Hos Prime Cargo i Kolding er tiden en vigtig faktor. Med skarpe deadlines fra kunder over hele verden, som skal have fragtet, opbevaret eller distribueret varer. Derfor har Prime Cargo investeret i yderligere en skruekomprimator fra Bramidan.

Udfordringer

  • stop Præcision i arbejdsrutiner
  • stop Bunker af pap
  • stop Stor og konstant strøm af pap

Valgte maskiner

Stationære komprimatorer SPN

Container kapacitet: 6-8 tons pap

Fordele

  • done Betydelige besparelser på affaldshåndtering
  • done Ekstra-kraftig komprimering
  • done Højere komprimeringsgrad

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Tiden er en vigtig faktor

Hver dag håndteres store mængder gods til og fra udlandet. Mange varer skal ompakkes og derved genereres store mængder papaffald. Her spiller tiden en vigtig rolle, når skarpe deadlines fra kunder over hele verden skal overholdes.

En skruekomprimator gav øget serviceniveau

Tidligere havde medarbejderne hos Prime Cargo meget spildtid i forbindelse med affaldshåndteringen. Derudover optog de store mængder papaffald unødig plads på lageret, som i stedet kunne bruges til opbevaring af kundernes varer.

Nu er der ikke længere behov for ekstra plads til opbevaring af affaldet, som smides direkte i en skruekomprimator. Medarbejderne behøver ikke længere bevæge sig udenfor bygningen. De klarer en hurtigere ompakning af varer og dermed øget serviceniveau.

De valgte Rolls Royce modellen

Idag er der installeret en skruekomprimator fra Bramidan på hver af de 3 terminaler i Kolding. De komprimerer papaffald fra kundernes indkomne varer, som enten pakkes ud eller ompakkes og distribueres videre til slutkunder. To af komprimatorerne fødes manuelt og den sidste fødes automatisk af et transportbånd.

Konklusionen fra Peter Høilund, Facility Manager hos Prime Cargo, er klar: "Valget faldt på Bramidan, fordi vi ønsker en affaldsløsning, hvor kvaliteten svarer til den service, vi selv giver til vores kunder. Vi gik ganske enkelt efter Rolls Royce modellen."

Komprimator installeret hos Prime Cargo med affaldshåndtering gennem ydermur

Skruekomprimatoren er effektiv og kan håndtere store mængder pap, også med kontinuerlig fødning. På den måde undgår Prime Cargo, at affaldsmaterialet danner bro og skaber unødvendige ophobninger.

Afhentninger reduceret med 50%

Skruekomprimatoren er udstyret med en speciel fordeler til neddeling af de store og ofte tykke stykker pap, hvilket giver virksomheden en optimal komprimering af affaldet.

Den høje komprimeringsgrad har givet en fordobling af mængden pr. skruekomprimator sammenlignet med den gamle affaldsløsning.

Det betyder blandt andet, at Prime Cargo har væsentlige besparelser på kørslen i forbindelse med tømninger af containerne, som er reduceret med 50%.

Valget faldt på Bramidan, fordi vi ønsker en affaldsløsning, hvor kvaliteten svarer til den service, vi selv giver til vores kunder. Vi gik ganske enkelt efter Rolls Royce modellen.

— Peter Højlund, Facilty Manager, Prime Cargo

Fakta om:

Prime Cargo

Prime Cargo er et internationalt transport- og speditørfirma med hovedsæde i Kolding. Med kontorer og agenter over hele verden inklusiv i København, Stettin, Chicago, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo er virksomheden totalleverandør af transportløsninger til søs, på landevejen og i luften samt ved lager- og logistikopgaver.

Fakta om:

Prime Cargo

Prime Cargo er et internationalt transport- og speditørfirma med hovedsæde i Kolding. Med kontorer og agenter over hele verden inklusiv i København, Stettin, Chicago, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo er virksomheden totalleverandør af transportløsninger til søs, på landevejen og i luften samt ved lager- og logistikopgaver.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up