Detail handel mindre butikker - Statoil

Daglige tidsbesparelser på tankstationen

Mere plads, mere tid og mindre rod. En B3 ballepresser fra Bramidan er en stor hjælp i hverdagen på Statoils Servicecenter i Brabrand.

Udfordringer

  • stop Emballageaffald fra mange forskellige varer
  • stop Muligt rod i butiksområdet
  • stop Unge medarbejdere betjener maskinen

Valgte maskiner

Vertikal pappresser model B3 med lille grundflade

Maskinhøjde: Mindre end 2 meter

Ballevægt: 30-50 kg - pap

Fordele

  • done Mere plads i butikken og på lageret
  • done Personalet sparer tid på at håndtere pap
  • done Meget sikker at bruge
  • done Personalet kan blive i butikken

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

En stor hjælp i dagligdagen

Statoil-stationen ligger i udkanten af Århus ved en travl indfaldsvej og sælger udover brændstof en lang række dagligvarer. Varerne ankommer hovedsageligt i papkasser, hvorefter butikspersonalet skal pakke det hele ud og flytte det ind på hylderne i butikken. Tilbage ligger en større mængde pap, der hurtigt skal skaffes af vejen.

Indtil sommeren 2008 blev papir- og papemballage skåret op, eller trampet fladt med fødderne og smidt op i en af butikkens tre 660 liters minicontainere, som blev tømt hver 14. dag.

”Vi er heldige at have god plads indenfor, så vi kunne have én container af gangen stående inde bagved, hvor vi pakker ud, men det var stadig besværligt at arbejde med,” siger butikschef Heine Olsen.

Ballepresser frigav plads og tid

I august 2008 fik butikken installeret en B3 ballepresser fra Bramidan til at erstatte containerne. Med det samme blev der frigivet plads i baglokalet, idet ballepresseren fylder væsentligt mindre end minicontainerne, der måler cirka 1 x 2 meter. Derudover blev affaldshåndteringen meget nemmere.

”Fra den ene dag til den anden slap vi for at skære papkasserne op. Nu smider vi dem direkte ind i ballepresseren, lukker lågen og trykker på knappen, når vi skal have dem presset. Det er meget hurtigere, det er nemmere. Og samtidig er maskinen sikker at betjene, for den kan kun presse, hvis lågen er lukket.,” fortæller Heine Olsen, der også ser andre sikkerhedsmæssige fordele.

Bramidan pappresser i opbevaringsrum på Statoil tankstation

”Nu behøver medarbejderne for eksempel ikke at tænke på at skulle gå ud med affald om natten. Tankstationer er lidt mere udsatte i forhold til røverier, så jo mere vi kan minimere risikoen, desto bedre er det for medarbejdernes sikkerhed, når de er på vagt.”

Perfekt til små servicestationer

Heine Olsen er begejstret over den hjælp, ballepresseren har vist sig at være i hverdagen, og han kan kun anbefale den til andre.

”Mange andre stationer ville få en masse ud af en ballepresser. Vi er heldige at have rigelig med plads, men de fleste stationer har brug for al den plads, de kan få. Jeg mener, en ballepresser ville være fantastisk på små tankstationer,” slutter han.

Mange andre stationer ville få en masse ud af en ballepresser.

— Heine Olsen, Butikschef, Statoil

Fakta om:

Statoil

Statoil er et verdensomspændende energi- og olieselskab. Virksomheden leverer blandt andet løsninger til opvarmning af private hjem og erhvervsejendomme og sælger brændstof, bilvask samt kiosk- og dagligvarer fra sine mere end 300 Servicentre landet over. Virksomheden beskæftiger over 29,500 ansatte på verdensplan, hvoraf cirka 2,660 arbejder på de danske servicestationer

Fakta om:

Statoil

Statoil er et verdensomspændende energi- og olieselskab. Virksomheden leverer blandt andet løsninger til opvarmning af private hjem og erhvervsejendomme og sælger brændstof, bilvask samt kiosk- og dagligvarer fra sine mere end 300 Servicentre landet over. Virksomheden beskæftiger over 29,500 ansatte på verdensplan, hvoraf cirka 2,660 arbejder på de danske servicestationer

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up