NYHEDER fra bramidan


Ophober store papkasser sig i din virksomhed? Tiden er inde til at tage sig af denne udfordring!

10 JULI, 2020

Spilder dine medarbejdere tiden på bortskaffelse af omfangsrigt affald? Tager store papkasser den plads, du har brug for til andre ting på dit lager eller i produktionshallen? Invester i en ballepresser med en bred ifyldningsåbning!

Bramidan ballepresser X40 Wide med særlig bred ifyldningsåbning og en færdig papballe

Masser af stort affald kræver passende løsninger

Medarbejdere, der beskæftiger sig med affald i en virksomhed, tager sig sommetider af bortskaffelse af særligt omfangsrige affaldsfraktioner - feks. store papkasser. Processen med at komprimere disse tomme papkasser betyder ekstra håndtering, og det tager meget ekstra tid. Disse aktiviteter inkluderer opskæring og foldning af papkasser, så de passer ind i ballepressens ifyldningsåbning.

Dette er en hverdagssituation for mange virksomheder, der opererer inden for bilindustrien, møbelbranchen, byggeri, logistik og den kommercielle og industrielle sektor.

Kan dette afhjælpes? Selvfølgelig! Brug en ballepresser med en bred fyldeåbning til dit omfangsrige affald som feks. store tomme papkasser.

Håndterer du omfangsrigt affald? Køb en ballepresser med bred ifyldningsåbning.

Der er en mange ballepressemodeller, der er dedikeret til stort affald. Disse pressere garanterer let fyldning af stort affald såvel som store mængder af mindre affald. Takket være dette får du ikke kun muligheden for en effektiv komprimering af voluminøst affald, men forbedrer også effektiviteten i processen med bortskaffelse af stort affald og papkasser med størrelser udenfor standard.

Ifyldningsåbningen på denne type maskiner har usædvanlige dimensioner i forhold til Euro-paller. Den største ballepresser - B30 Wide - er udstyret med en 1525 x 560 mm åbning og kan let komprimere en papkasse fra en 65 tommer widescreen TV-boks, uden at skulle skære og folde.

Disse ballepressere har mindst dobbelt så stort et kammer som de almindelige standard pressere, og producerer 2,5 gange større baller end andre maskiner. Uanset typen og størrelsen på affaldsfraktionerne, der komprimeres, er ballepresserne udstyret med en automatisk udkast af den færdige balle.

Kvinde kommer papkasse ind i Bramidan pappresser B5 Wide

Ballepresser B5 Wide

  • stop Passer til mindre mængder affald.
  • stop Båndruller placeret forrest tillader placering tæt ved væggen.
  • stop Stor kapacitet - høj ydeevne

Ifyldningsåbning: 1000x500 mm Se alle tekniske specifikationer

Medarbejder kommer store papkasser ind i kammeret på Bramidan ballepresser B30 Wide

Ballepresser B30 Wide

  • stop Komprimerer store mængder affald.
  • stop Bred åbning >1.5 m
  • stop Producerer store kompakte baller, vægt min. 400 kg

Ifyldningsåbning: 1525x560 mm Se alle tekniske specifikationer

Pige kommer meget bred papkasse ind i Bramidan ballepresser X40 Wide

Ballepresser X40 Wide

  • stop Velegnet til store affaldsmængder.
  • stop Komprimerer også andre fraktioner: PET flasker, dåser, hårdt plast.
  • stop Støjsvag drift - lavt støjniveau, som en printer.

Ifyldningsåbning: 1415x520 mm Se alle tekniske specifikationer

Ballepresser (ikke kun) til store papkasser

X40 Wide - Bramidan's nyudviklede presser, med en bred ifyldningsåbning, er også velegnet til andre genanvendelige affaldstyper. Udover pap og blødt plast kan du i denne maskine komprimere feks. PET flasker, aluminiumsdåser, hård plastik eller EPS (flamingo).

Ballepresser til omfangsrigt affald: Vær opmærksom på lågetypen!

Vores ballepressere kan leveres med en standardlåge, der er velegnet til områder med god plads, eller med vertikale, halvautomatiske eller manuelle ifyldningslåge.

Den halvautomatiske låge - SD (Semi-Automatic Door) giver høj effektivitet, hastighed og brugervenlighed. Lågen glider automatisk op, hvilket gør det lettere at komme affald ind i ballepressen. Lågen forbliver åben på alle tidspunkter, så operatøren når som helst kan komme mere affald ind i kammeret.

Vertikallågen (VD) åbnes og lukkes manuelt i lodret retning. SD-lågen behøver på den anden side kun lukkes manuelt, før der skal køres en pressecyklus, hvorefter den selv åbner automatisk igen..

Vi har skrevet en artikel med mere information om de forskellige lågetyper på vores affaldspressere. Læs artiklen her: Dørtyper til ballepresserre - hvilken forskel gør lågetypen?

Bramidan pappresser B5 Wide VD med vertikal låge

Pappresser B5 Wide VD

Bramidan ballepresser B30 Wide SD med halvautomatisk glidelåge

Ballepresser B30 Wide SD

Har du problemer med omfangsrigt affald? Find en ballepresser, der passer til netop jeres behov

Er du på udkig efter den rette affaldspresser til din virksomhed? Ønsker du at vide mere om vores affaldsløsninger og afprøve dem? Ring til os eller udfyld kontaktformularen.

Tag et kig på vores nyhedsoversigt og bliv inspireret af artikler om ballepressere og komprimatorer.


Lad os rådgive dig
om den rette affaldsløsning

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og se, hvilken salgskonsulent der kører i dit område. Ring eller skriv til ham, så vil han hjælpe dig.

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up