Tag dine første skridt hos os - som praktikant, elev eller lærling

Hos Bramidan har vi masser af muligheder for dig, der er på udkig efter en elevplads, lærlinge- eller praktikplads.

Vi har brug for lærlinge

Med et svendebrev i hånden bliver du en eftertragtet spiller på arbejdsmarkedet. Hos Bramidan giver vi dig de bedste forudsætninger for at udvikle dig under hele din læretid. Vi sørger for oplæring og arbejder f.eks. med den nyeste robotteknologi i produktionen. Og din personlige og faglige udvikling er vores fælles mål. Vi tilbyder lærepladser som smed og servicetekniker.

Bliv kontorelev hos os

Et uddannelsesforløb hos os klæder dig godt på til at vokse inden for netop dét område, som har din interesse. Hos Bramidan får du ikke en uddannelse – du ta’r den. Vi sørger for at udfordre dig, og vi støtter din udvikling. Vi tilbyder elevpladser inden for: Salg & service, R&D og logistik.

Mød en smedelærling og en kontorelev

Smedelærling / produktionen

Styr på svejsetråde og robotter

Som smedelærling hos Bramidan arbejder du ikke kun som smed i almindelig forstand med pladearbejde og svejsning. Du kan feks. også blive betroet at styre vores 2 nye svejserobotter, der kører i døgndrift og svejser kamre og dele til de gule pressere.

Elev / Salg & service

Louise er frisk på salg & service

Louise er vores elev i både salgs- og serviceafdelingen, hvor hun jonglerer med en bred vifte af opgaver. Udover skoleophold og eksaminer, skal hun også et par måneder til en af vores udenlandske afdelinger.

Bliv elev eller lærling

Med et uddannelsesforløb hos os bliver du klædt på til at udvikle dig inden for netop dét område, som du interesserer dig for.

Se ledige elevstillinger, opret en jobagent eller søg uopfordret her

En praktikplads hos os

Vi har ikke faste praktikprogrammer, men vi har gode erfaringer med at tilknytte studerende til vores virksomhed. Vi kan tilbyde praktik inden for logistik, R&D, økonomi, salg og marketing.

I hver afdeling har vi en medarbejder som bliver din tutor og sørger for, at du kommer gennem et forløb med de aftalte opgaver.

Hvad vil vi gerne vide?

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller lidt om følgende:

  • Hvorfor vil du gerne arbejde for os?
  • Hvilket semester er du på?
  • Hvilke fagområder er du interesseret i?
  • Hvad håber du på at få ud af et ophold hos Bramidan?
  • Dine kvalifikationer?

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Anne-Mette med spørgsmål, hvis du er interesseret i at blive elev, lærling eller praktikant.

Anne Mette B. Kristiansen

Administrativ koordinator

phone7656 7204

mailabk@bramidan.dk

Anne Mette B. Kristiansen

keyboard_arrow_up