Billede af medarbejdere i blå skjorter ved gule ballepressere

Er du vores nye kollega - og Bramidan'er?

Se de ledige stillinger, du kan søge netop nu. Eller send en uopfordret ansøgning. Du kan også blive elev eller lærling.

Hos Bramidan ønsker vi at give alle ansøgere en god oplevelse og sikre en ensartet behandling. Derfor er vores rekrutteringsproces klar og ligetil. Vi er nemlig optagede af, at du får det rette job, som matcher dine kvalifikationer og forventninger. Sådan skaber vi succes sammen.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde hos Bramidan? Så tag et kig på vores jobportal for ledige stillinger - og send straks din ansøgning.

Ledige stillinger hos Bramidan

Søg uopfordret

Hos Bramidan er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Derfor er du mere end velkommen til at sende dit CV samt en ansøgning, hvori du beskriver din baggrund, uddannelse, erfaring og ikke mindst: Hvorfor du drømmer om en karriere hos Bramidan?

Du har også mulighed for at oprette en jobagent således, at du automatisk får besked, når vi har en ledig stilling, som matcher dine kompetencer.

Send en uopfordret ansøgning her

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, inden du søger en stilling eller vil uploade en uopfordret ansøgning, er du velkommen til at ringe eller skrive.

Louise Rod Christensen

HR Manager

phone7517 3266

maillrc@bramidan.dk

Louise Rod Christensen

keyboard_arrow_up