To mænd står og samler pumpestationer

Ballepressere med markedets højeste kvalitet

Bramidan fremstiller kvalitetsprodukter og forventer, at den samme kvalitetsopfattelse afspejles hos vores leverandører. Vi er en virksomhed, der arbejder ud fra Lean-principperne, og har brug for leverandører, der overholder aftaler og leverer til tiden.

Vores maskiner er designet med sikkerhed for øje

Bramidan fremstiller kvalitetsprodukter og forventer, at den samme kvalitetsopfattelse er synlig i de serviceydelser og leveringer, der kommer fra vores leverandører.

Hvad forventer vi af vores leverandører?

Innovation og lang levetid er nøgleord. Dette kombineret med et langvarigt samarbejde med gensidig respekt. Sådan er vores partnerskaber kendetegnet. Vores leverandørers evne til at levere den rette kvalitet til den rette pris og til rette tid, er en af grundstenene i vores strategi.

Vores leverandører skal samarbejde og hjælpe os med at styrke Bramidans markedsposition. Ved at optimere logistikken og yderligere udvikling af komponenter. Dette inkluderer reduktion i leveringstider og fokus på generelle forbedringer.

Certificerede partnere

Vi forventer, at vores leverandører er ISO9000 certificerede, eller har tilsvarende kvalitetsbevidsthed, og at de har samme forventninger til deres underleverandører.

Til gengæld er Bramidan er en seriøs partner, der altid overholder sine forpligtigelser overfor de leverandører, der er indgået aftaler med.

Spørgsmål? Ring eller skriv til os.

Dorte M. Jensen

Logistik- og indkøbschef

phone6161 1205

maildmj@bramidan.dk

Dorte M. Jensen

keyboard_arrow_up