Bramidan hovedkontor i Danmark - affaldskomprimering

Vores virksomhed - hvem er vi?

Igennem mere end 40 år, har vi udviklet og produceret maskiner til komprimering af pap, plast og andet genanvendeligt affald. Vores salgskonsulenter søger altid den bedste affaldsløsning til den enkelte kunde. Uanset om det er ballepressere, komprimatorer eller en kombination af begge.

informationsgrafik som illustrere virksomheden Bramidan

Dette er vores mål...

Vi tilbyder branchens bedste og mest konkurrencedygtige løsninger indenfor affaldskomprimering. Hvordan gør vi det? 

  • doneFokus på laveste totalomkostninger over 10 år
  • doneVed at bevise, at vi er det rette valg over tid
  • doneGennem dybdegående kendskab til vores kunder og deres behov

Med en Bramidan-løsning skal vores kunder kunne håndtere deres affald på den bedste, mest effektive og lønsomme måde.

Fremtidens fabrik

Vi ønskede at reducere gennemløbstiden for produktion af en vertikal ballepresser, og derfor investerede vi i et anlæg til forbehandling og robot pulverlakering. Med dette nye anlæg kan vi producere en ballepresser fra start til slut inden for 24 timer.

VR-programmering sparer tid i maleprocessen, og pulverlakering med robotter gør det muligt at skifte farve hurtig.

I løbet af de sidste år har vi også installeret svejserobotter og strømlinet vores produktion med transportbånd og ergonomiske arbejdspladser i svejseafsnittet og montagen. Så vi føler, at vi har en fabrik, der er klar til fremtiden.
 

Vores kunder stoler på os

Hvem anvender vores ballepressere?

Kunder fra mange forskellige brancher bruger vores ballepressere og komprimatorer. Vi har skabt en tradition for at forsyne kunderne med dét, de reelt har brug for. Vores kunder stoler på os. Og det kan du også.

Det bredeste sortiment og højeste sikkerhed

Vi er stolte af at kunne tilbyde et af de bredeste produktsortimenter på markedet. Hver enkelt af vores maskiner er optimeret til at håndtere pap, plast og andre genanvendelige materialer. Vores ballepressere er designet til at leve op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket giver årevis af problemfri betjening.

Forvent driftssikkerhed og effektivitet

Efter mere end 40 års leverancer af ballepressere og komprimatorer ved vi, at effektiv affaldshåndtering kan gøre en værdifuld og meget synlig forskel. Kontakten med dem, der faktisk er brugerne af vores pressere - gør det muligt for os at udvikle maskiner og løsninger med høj effektivitet og driftssikkerhed.

Dette er vores historie...

keyboard_arrow_up